Saiki maca

Akeh wanita sing ngira anak, pracaya yen kedadeyane Caesarean, banjur meteng ora dileksanakake kaya sing diarepake. Babagan caesar iku operasi rongga jembar, sajrone maneka warna jaringan alus sing dibedah, sing kasil disambung kanthi jahitan.

Sabanjure postoperatif kudu dianggep nganti 2 minggu sawise surgery, lan ing sawetara kasus, lan luwih suwe. Contone, ing dina kaping 5-7, lapisan lan pambungkus sawise bagean sesar kasebut dibusak.

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Radang pankreas - pancreatitis kronis berkembang amarga ekskresi tertunda lan aktivasi intra-organ pankreas enzim. Mangkene, ing tembung liya, enzim sing diasilake dening pancreas lan sing kudu dilebokake ing pembubaran protein pangan sing diaktifake ing kelenjar kasebut dhewe lan wiwit dissolve iku! Ing obat, proses iki diarani autolysis - pembubaran awak.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi