Saiki maca

Akeh wanita sing lagi ngenteni anak, pracaya yen yen kita ngomong babagan bagean caesarean, mula yen ora ngandheg mesthine. Seksi cesarean yaiku operasi weteng sing akeh, nalika macem-macem jaringan alus sing dibedhah, sing disambung kanthi sutures.

Sabanjure postoperatif kudu diobati nganti 2 minggu sawise surgery, lan ing sawetara kasus malah luwih suwe. Contone, ing dina kaping 5-7, jahitan lan bandage bakal dibusak sawise bagean cesarean.

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Radang pankreas - pancreatitis kronis berkembang amarga pembebasan tertunda lan aktivasi intra-organ pankreas enzim. Mangkene, ing tembung liya, enzim sing diprodhuksi dening pancreas lan sing kudu dilebokake ing pembubaran protèin pangan diaktifake ing kelenjar kasebut lan wiwit dissolve iku! Ing obat, proses iki diarani autolysis - pembubaran awak.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru