Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Publikasi sacara sedhela nyedhiyakake informasi babagan apa sing kudu dilakoni kanthi rib banter. Dadi, rata-rata, fraktur tulang rusuk akun kanggo 15% kabeh jinis cedera balung. Mekanisme luka ing patologi iki bisa uga langsung utawa ora langsung. Conto mekanisme ora langsung yaiku patahan tulang rusuk ing bagian lateral kanthi komprèsi thorax ing arah anteroposterior. Amarga kasunyatan manawa iga ribet uga disambungake, perpindahan fragmen ing volume sing signifikan ora kedadeyan.

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Pengobatan operasi primer saka tatu (PCO) yaiku serat saka manipulasi bedah kang ditrapake kanggo nyegah infeksi luka lan nyiptakake kondisi sing perlu kanggo penyembuhan luka sing paling efektif.

Panganggité: surgeon Yurevich VV

Wonten ing bidhang pengobatan modern, mboten saget manggihaken area ingkang langkung nyenengake, dramatis lan ekstrem saking operasi. Tembung surgery karo basa Yunani kuno diterjemahna secara harfiah minangka jahitan. Nanging, ora kaya ahli khusus, dokter bedah bisa narik sabar saka tangan ing wayahe. Kajaba iku, kanthi tangan sing padha, ahli bedah bisa ngrusak wong, ing kasus sing beda karo profesi gedhe iki.

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Hernia diafragma yaiku pergerakan organ rongga abdomin menyang rongga thoracic, liwat cacat ing diafragma utawa nalika ana zona sing lemah. Ing kasus iki, anané kantong hernial, portal hernia lan isi hernial minangka ciri. Lan, yen kanthong hernia ora ana - hernia kasebut disebut palsu.

Kabeh hernias diaphragmatic dibagi dadi hernia traumatik lan non-traumatis. Hernia non-traumatik, sing dadi hernia diafragma ing fetus, dipérang dadi hernia kongenital (cacat) ing diafragma, hernia sejati saka zona lemah ing diafragma, hernias bener saka lokalisasi atipikal, hernia saka aperture alami saka diaphragm.

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Radang paru-paru saka kista krikcok iku kedadeyan sing kerep. Lan yen sampeyan ora ngurus kesehatan sampeyan ing wektu, sampeyan bisa nyinaoni inflammation kronis, kanthi pambentukan tambahan gerakan fistulous.

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Kista kista (epiteliial coccygeal passage) yaiku anomali kongenital, sing ora mesthi wae, dumunung ing wilayah sacrococcygeal.

Weruh purulent ing sikil

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Nalika mikroba lumebu ing tatu, microflora tartamtu dibentuk ana, sing nemtokake saiki ...

Operasi karo hernia umbilical ing wong diwasa

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Hernia umbilical ing wong diwasa cukup langka, kanthi rata-rata 5% saka jumlah total hernias. Penyebab-panyebabe perkembangane ditondoi kanthi macem-macem. Antarane ...

Kekayaan saka tatu - kita ngrampungi dhéwé

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Sulfat, minangka aturan, cairan ora ana warna, sing dibebasake saka lara cilik, banjur ...

Wetting tatu

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Saben uwong kudu ngerti babagan spesifisasi saka perawatan tenggorokan. Ora mung prilaku sing salah karo tatu iki ora ... Liyane

Polip ing usus: gejala lan perawatan

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Polip usus dadi luwih akeh lan luwih akeh. Polyps are ... More

Carane cepet ngrusak tatu

Faktor utama sing ndadékaké suwéné wounds bisa waras yaiku pangenalan sing bener lan pas wektuné ing tatu. Iki perlu kanggo miwiti langsung lan ... Liyane

Perawatan saka wounds

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Tatu wounding dianggep ing kasus ...

Ointment kanggo penyembuhan kanthi cepet

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Supaya urip kita disusun, sing wiwit cilik kita kudu ngadhepi masalah kasebut minangka wounds. Iku ...

Granulation of wound: stages and features

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Tatu kasebut minangka pelanggaran integritas kulit ...

Ointment penyembuhan wounds luwih cepet tinimbang kabeh

Saklawasé ing Rusia luwih saka 10 yuta pasien karo macem-macem jenis bruises, wounds, patah tulang saka extremities sing kadhaptar, sing kerep ndadékaké kanggo pangembangan inflamasi lan purulent ...

Dadi ngolah tatu purulent

Apa aku kudu menehi perhatian marang suntingan utawa goresan suntingan? Tjubo trifle! Nanging pendapat iki ora bener. Tatu minangka pelanggaran integument kulit utawa membran mukosa ...

Perawatan saka wounds mbukak

Pelanggaran integritas kulit asring bisa dadi masalah nyata. Kulit minangka lapisan protèktif saka awak kita, saupama integritasé dilanggar ...

Tatu ing sikil ora waras

Healing njupuk wektu suwe yen ana kekurangan vitamin A lan B5 lan B12, sing nyumbang kanggo regenerasi kulit. Yen sampeyan langsung nambani lara sing bener, lan nambani kanthi bener, banjur ...

Tatu ora waras

Supaya tatu bisa waras normal, sawetara kondisi kudu diamati: indikator sing apik saka kemampuan kulit dadi regenerasi, kedekatan kanggo saben liyane sehat ...

Agen penyembuhan lara

Tatu kasebut kudu "diperketat" ing wektu paling cendhak. Iki bakal ngetang periode therapy lan entuk asil sing efektif. Kanggo tatu-tamba penyembuhan ...



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi