Panganggité: Surgeon Denisov MM

Publikasi sacara sedhela nyedhiyakake informasi babagan apa sing kudu dilakoni ing retakan tulang rusuk. Dadi, rata-rata, fraktur tulang rusuk kira-kira 15% kabeh jinis karusakan saka balung. Mekanisme cedera ing patologi iki bisa langsung lan ora langsung. Conto mekanisme ora langsung yaiku patahan tulang rusuk ing bagian sisi nalika meksa dada ing arah anteroposterior. Amarga kasunyatane yen iga sing saling terhubung, perpindahan fragmen ing volume sing signifikan ora kedadeyan.

Panganggité: Surgeon Denisov MM

Pengobatan bedhah primer (PHO) yaiku surgical procedure sing nyedhiyakake nyegah infeksi tatu lan nyiptakake kondisi sing perlu kanggo penyembuhan luka sing paling efektif.

Panganggité: Surgeon Yurevich V.V.

Ing kabeh area pengobatan modern, siji bisa meh ora nemokake area luwih nyenengake, dramatis lan luwih ekstrim tinimbang surgery. Tembung surgery saka basa Yunani kuno secara harfiah diterjemahake minangka karya jarum. Nanging, ora kaya ahli kerajinan tangan, dokter bedah bisa kanthi tangane dhewe ngobati pasien metu saka tangane ing wayahe. Ing cara sing padha, kanthi tangan sing padha, bedah bisa nyirnakake wong, ing kasus ora trep karo profesi sing gedhe.

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Hernia diafragma yaiku pergerakan organ weteng menyang rongga dada, liwat cacat ing diaphragm, utawa nalika ana zat sing lemah. Ing kasus iki, anané kantong hernial, dering hernial, lan isi hernial minangka ciri. Kajaba iku, yen kanthong hernia ora ana - hernia kasebut palsu.

Kabeh hernias diaphragmatic dibagi dadi traumatik lan non-traumatis. Hernia non-traumatik, sing ana ing hernia diafragma, janin, dipérang dadi hernias kongenital (cacat) saka diafragma, hernias bener saka wilayah sing kuwat diafragma, hernia bener saka localizations atipikal, hernias saka orifices alam saka diaphragm.

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Penyebaran cyst saka kaktus ora umum. Lan yen sampeyan ora ngurus kesehatan ing wektu, bisa ngowahi inflamasi kronis, kanthi pembentukan tambahan fistulous tambahan.

Panganggité: dokter bedah abdominal Denisov MM

Kista kismis (epitelial coccygeal duct) yaiku anomali kongenital, yaiku stroke sing ora ditemtokake, dumunung ing wilayah sacrococcygeal.

Weruh purulent ing sikil

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Nalika mikroba entuk tatu, microflora tartamtu dibentuk ana, sing nemtokake dalane ...

Operasi hernia umbilical ing wong diwasa

Panganggité: dokter bedah abdominal Denisov MM

Hernia payung cukup jarang ing wong diwasa, rata-rata 5% saka total hernias. Penyebab-panyebabe perkembangane ditondoi kanthi macem-macem. Antarane ...

Serigala saka wounds - kita ngrampungi dhéwé

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

A nodule biasane cairan ora ana warna sing metu saka lara cilik, banjur ...

Tenggorokan tatu

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Saben uwong kudu ngerti babagan spesifik perawatan saka wabah panangis. Ora mung prilaku salah kanggo tatu diwenehake ora ... Sabanjure

Polip ing usus: gejala lan perawatan

Panganggité: dokter bedah abdominal Denisov MM

Polip usus dadi luwih umum. Polyps ... Luwih

Carane cepet ngrusak tatu

Faktor utama sing nyebabake anggepan wounds sajrone waras yaiku pengakuan sing bener lan pas wektune saka jinis tatu. Iki perlu kanggo miwiti langsung lan ... Sabanjure

Perawatan wounds panangis

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Tatu nangis dianggep ing kasus ...

Ointment kanggo penyembuhan cepet tatu

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Iki minangka cara urip kita disusun, sing wiwit cilik kita kudu ngadhepi masalah kasebut minangka wounds. Iki ...

Granulation of a wound: stages and features

Panganggité: Surgeon Denisov MM

Tatu kasebut minangka pelanggaran integritas kulit ...

Wound Healing Ointment Fastest

Saben taun, luwih saka 10 yuta pasien kanthi pirang-pirang jinis bruises, wounds, lan patrap awak wis didaftar ing Rusia, sing asring ndadékaké perkembangan radang lan suppuratif ...

Cara ngobati tatu purulent

Apa aku kudu menehi perhatian marang suntingan utawa goresan suntingan? Cukup mikir apa trifle! Nanging pendapat iki ora bener. Tatu iku nglanggar kulit sakabehe utawa membran mukosa ...

Perawatan saka wounds mbukak

Pelanggaran integritas kulit asring bisa dadi masalah nyata. Kulit iku lapisan protèktif awak, saéngga nglanggar integritas ...

Ora ngobati tatu ing sikil

Healing njupuk wektu suwe yen ana kekurangan vitamin A lan B5 lan B12, sing nyumbang kanggo regenerasi kulit. Yen sampeyan langsung nambani tatu kanthi bener lan nambani kanthi bener, banjur ...

Tatu ora waras

Supaya tatu bisa waras normal, sawetara kondisi kudu ditemokake: indikator sing apik saka kemampuan kulit dadi regenerasi, kedadeyan kulit sing sehat kanggo saben ...

Agen penyembuhan lara

Tatu kasebut kudu "diperketat" ing wektu paling cendhak. Iki bakal ngurangi wektu terapi lan entuk asil sing efektif. Kanggo tatu obat penyembuhan ...

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru