Agen penyembuhan lara

Tatu kasebut kudu "diperketat" ing wektu paling cendhak. Iki bakal ngetang periode therapy lan entuk asil sing efektif. Kanggo tatu tamba obat kasebut yaiku hemostatic sponge, serbet, bandage, lotion, lan krim. Saliyane karo owah-owahan ing struktur patogen luka purulent, ana perlu kanggo nggunakake agen penyembuhan luka efektif saka generasi anyar.

Carane cepet bisa ngobati abrasions

pengarang: dokter Filonenko AI

Abrasi kasebut kerusakan kanggo integritas tutup kulit utawa lendhut. Biasane, abrasion kasebut katutup kanthi jumlah cairan cilik (getih utawa limfa).

Abrasion cahya, umpamane, amarga scratching, mung nyentuh lapisan ndhuwur dermis. Senadyan kasunyatan menawa abrasion iku ciloko sing cukup prasaja, bisa dadi panyebab infeksi. Ing babagan iki, malah lara cilik kudu diobati kanthi bener.

Preparat kanggo nyegah wounds

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Tegesé kanggo penyembuhan luka kalebu obat-obatan sing gedhé, sing dumadi ing macem-macem formulir lan kanthi manéka warna senyawa aktif (zat aktif). Kabeh ancang-ancang kanggo penyembuhan luka duwe tartamtu, gawan ing wong mung profil efficiency lan safety. Nanging, sayang, ora kabeh ancang-ancang kanggo penyembuhan bisa cocok kanggo sing sepisanan, yaiku tahap sing paling penting kanggo marasake awakmu.

Tegese kanggo marasake awakmu kanthi cepet

Panganggité: Dokter Kutchga MS

Kanggo ngomong kanthi tegas, obat sing bakal mbantu kanthi cepet mbiyantu tatu ing kasus, iku ora mungkin. Saben uwong nduweni sipat pribadine dhewe, sing ditemtokake sacara genetis lan diduweni nalika urip, uga penyakit kronis lan kabiasaan ala. Negara kekuwatan uga beda-beda gumantung saka wektu kanggo wektu. Mulane, obat sing sampeyan elinga saka kanak-kanak minangka efektif, ora kudu mbantu sampeyan cepet sembuh wounds ing umur tuwa.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol