Urip sawise surgery lulus

panulis: dokter Sinyukova Т.В.

Senadyan kita ana ing "balapan langgeng" kanggo dhuwit lan kasuksesan lan nalika iku dheweke ora ngelingi mundhut apa ora bisa tuku dhuwit - kesehatan. Mulane, wabah wektu kita yaiku obesitas, penyakit pembuluh darah lan jantung, kelainan pencernaan lan kelenjar endokrin.

Rehabilitasi shunting aortocoronary

pengarang: dokter Maslak AA

Infark miokardium minangka salah sawijining penyakit sing paling umum lan ora mung wong tuwa, nanging uga wong tuwa. Tingkat kematian kanggo penyakit iki cukup dhuwur, meh 50%.

Shunting otak

panulis: dokter Sinyukova Т.В.

Prestasi obat-obatan ing bidhang bedah saraf wis ngijini wong kanthi penyakit otak abot kanggo ngasilake pangarep-arep ora mung kanggo hak urip. Shunting minangka salah sawijine operasi sawise, bisa bali menyang urip. Artikel iki ngomongake babagan rong jinis intervensi kayata - ngeculake pemugaran aliran getih lan nglewati serebral ing hidrosefalus (hydrocephalus).
Shunting otak kanggo nyegah aliran getih.

Nggeser rahang

penulis: dokter gigi Shevcherko Ya.V.

Shunting ing rahang paling asring digunakake kanggo njaluk lara balung rahang kanthi pamindhahan fragmen utawa tanpa pamindhahan. Gumantung saka panrima fraktur saka wilayah tartamtu, ban cocog digunakake.

Blok cabang cabang mbungkus mboten pepak

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita derek karo wahing lan watuk tanpa wates, meh kabeh wong ngerti cara tumindak. Sapa sing gawe kembang jeruk oleh resep nenek, lan wong menyang apotek kanggo paracetamol biasa utawa obat mujijat anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung ana ing ngarsane penyakit.

Akibat saka nyukur jantung

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Nglebetake jantung utawa luwih tepat arteri koroner minangka prosedur sing umum banget kanggo pasien sing nandhang penyakit jantung iskemik. Iku mung cara kanggo nambah kualitas urip wong nalika obatan ora bantuan, nanging penyakit progresses.

Pemblokiran AV jurusan 2

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh metode kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG ndadekake bisa ndeteksi ora mung infarksi miokardial, uga owah-owahan utawa gangguan ing konduktivitas pulsa listrik ing jantung, lan ora tansah owah-owahan kasebut diiringi dening keluhan saka pasien. Conto patologi kasebut minangka blokade atrioventricular saka tingkat 2.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol