Apa aspirasi iki saka rongga uterus

pengarang: dokter Demchenko N.I.

Aspirasi rongga uterus kalebu ing klompok operasi ginekologis sing cilik. Gumantung marang tujuan intervensi, aspirasi rongga uterus bisa dadi diagnostik, terapeutik lan aspirasi rongga uterus kanthi tujuan aborsi (mini aborsi). Prosedur kasebut ditindakake miturut bius lokal utawa miturut anestesi umum.

Perawatan hematoma retrochoric

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Saiki, iku angel banget kanggo ngungkapake owah-owahan urgensi masalah sosial lan medis keguguran ing kahanan kena pengaruh sing cetha tumrap mortalitas lan nyuda tingkat lair.

Nabotovy cysts saka cervix

penulis: doctor Krivoguz I.М.

Nabotova cyst saka cervix (dijenengi sakwise ilmuwan sing nemu kelenjar ing cervix) yaiku pendidikan ing bagian vaginal ing cervix. Pembentukan iki minangka asil saka oklusi ducts excretory saka kelenjar membran lendhut lan akumulasi sekresi kelenjar ing wangun cyst.

Akibat saka ligasi tubal

pengarang: gynecologist Gurshtynovich VM

Ligasi saka tuba falopi nuduhake cara bedhah kontrasepsi. Lan cara praktis ora bisa ditrapake kanggo nyegah meteng sing ora dikarepake kanggo wanita.

Apa nyusahake nindakake aspirasi vakum?

penulis: dhokter Salomykova EV

Aspirasi vakum - mini aborsi ing awal ngandhut (nganti 5 minggu). Inti saka operasi yaiku nyedhot endhog janin saka rongga uterus. Penting banget kanggo ora kuwatir wektu, amarga ing wektu sing luwih dawa endhog janin nemplek ing tembok uterus, lan operasi uga ora ana guna.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol