Serat gandum kanggo bobot awak

penulis: dokter Anastasia Skorykh

Serat gandum minangka produk alam, senyawa molekul dhuwur sing digawe saka bran gandum. Serat banget migunani, ngandhut vitamin E (tocopherol), B1 (thiamine), B2 (riboflavin), B6 ​​(pyridoxine), C (asam askorbat) lan vitamin PP, uga carotene, niacin, choline, biotin, folacin.

Apa selulosa kanggo awak?

pengarang: dokter, Ph.D. Gintovt O.I.

Serat minangka komponèn penting ing panganan, senadyan ora saben wong ngerti apa sing dibutuhake. Kabeh selulosa asal saka tanduran, yaiku bagean saka membran sel taneman lan ana rong jinis - larut lan ora larut. Serat praktis ora ngandhut vitamin, mineral, utawa nutrisi liyane. Nanging, mung perlu kanggo awak manungsa, lan kudu ana ing diet wong sing peduli kesehatan.

Produk karo serat kanggo usus

penulis: dhokter Polevskaya K.G.

Kanggo ngilangi rasa ora nyaman lan abot ing usus, perlu yen diet saben wong kudu panganan kaya serat sing ana. Ana rong jinis serat - larut lan ora larut.

Apa luwih apik tinimbang bran utawa serat?

panganggit: dokter Gulenko S.V.

Bran lan serat sayuran minangka bagean saka diet sing minangka komponen integral sing nyedhiyakake pencernaan lan kesehatan awak. Ing satunggalipun, punika amargi gadhah kathah sanget sifat positif saking produk kasebut, ing salebeting sanèsipun wonten sawetara watesan panggunaanipun. Apa saben wong bisa nggunakake tambahan nutrisi iki, ing endi apa lan luwih apik: bran utawa serat? Ayo coba mangertos masalah kasebut.

Diet sawise mbusak watu saka gallbladder

Dokter A.Deryushev

Sawise ngilangi gallbladder, sawetara masalah pencernaan bakal muncul, sing bisa ditanggulangi ora mung karo obat-obatan, nanging uga kanthi cara diet sing dikembangake, pengamatan aturan wajib. Iki bakal nyebabake masalah sing muncul ing pembentukan sindrom postcholecystectomy sing disebut.

Menu sawise reseksi saka weteng

pengarang: dokter, Ph.D. Gintovt O.I.

Reseksi weteng minangka operasi sing rada rumit, ing endi bagiyan saka weteng dibusak, lan korélasi saka organ sistem pencernaan ganti radikal. Sawise operasi, volume weteng mudhun banget, lan panganan ing intake tiba kanthi cepet ora mung ing weteng, nanging uga ing usus cilik. Mulane, ing diet pasien sing wis ngalami operasi iki, ana sawetara fitur penting.

Diet sawise laparoskopi

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Operasi laparoscopik minangka salah sawijining metode sing paling inovatif kanggo perawatan lan deteksi owah-owahan patologis lan penyakit liyane. Nanging senadyan kasunyatan manawa sawise nglakokake operasine kasebut, pemulihan organisme luwih cepet tinimbang operasi ing rongga, diet sawise prosedur kasebut kudu memenuhi syarat sing dibutuhake.

Diet karo hernia diafragma

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Diet sing dianjurake kanggo hernias diaphragmatic ora mung sawetara tips babagan nggunakake produk tartamtu, nanging luwih saka seprapat aktivitas sing mapanake papan sing penting ing rencana perawatan sakabèhé kanggo penyakit iki. Karo akeh penyakit saluran pencernaan, kanthi hernia diafragma, dhendha luwih kerep dianjurake, nanging volume sajenis wis kurang.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol