Ciloko saka susu

pengarang: dokter Ambrosova I.A.

Aja nglirwakake nandhang sengit utawa bruise cilik sing katon ing dhadha, minangka akibat saka perangan payudara sok-sok ngembang tumor.

Atheroma saka susu

penulis: dhokter Leshkov V.E.

Arosa iku neoplasma sing disebabake dening inflamasi kelenjar sebaceous, sing ngemot rahasia sebaceous sing disekresi dening kelenjar iki. Jeblugan katon kaya pendidikan sing nyedhaki kulit ing ndhuwur. Bisa katon ing ngendi wae ing awak, nanging biasane para dokter kudu nyekel atheroma ing kulit kepala, gulu lan pucuk, pasuryan (ing segitiga nasolabial utawa perut alis), watara alat kelamin (scrotum, perineum, labia gedhe utawa pubis) ing dada (penyakit iki diarani atheroma mammary).

Peradangan saka cyst saka susu

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Kista kelenjar mammary yaiku pembentukan patologis ing jaringan payudara, sing ana rongga sing dikubengi kapsul lan diisi karo cairan. Cysts iku jamak lan individu.

Alesan utama pembentukan payudara payudara yaiku ketidakseimbangan hormon, yaiku, produksi hormon estrogen.

Dodo mucous

pengarang: dokter Maleva O.V.

Kelenjar thoracic ing saben dinten urip disebut kelenjar mammary dumunung ing tembok thoracic anterior. Munculake rasa nyeri ing kelenjar mammary mbenerake rasa wedi marang wong.

Cyst ing dada

pengarang: dokter Fedorenko NS

Kesehatan wanita tansah lan tetep dina iki minangka topik sing penting banget kanggo kabeh generasi wanita saka bocah wadon nganti nenek. Lan salah sawijining masalah kesehatan wanita paling penting yaiku kesehatan kelenjar mammary.

Antarane penyakit wadon, asring banget, ing wanita sing ora disepakati ing umur diwasa saka 35 nganti 55 taun, ana penyakit sing kaya mengkono minangka kista payudara.

Kawitan pisanan karo nyusoni

pengarang: dokter Samoilova MA

Apa jenis ibu ora pengin menehi anak kabeh sing paling apik? Utamane yen panganiaya. Enom sasi suwene urip kanggo bocah yaiku sing paling berharga lan ora bisa dibatalake yaiku susu ibu.

Akeh dokter ora nyaranake dopaivat banyu bayi, amarga susu susu 80% banyu. Kajaba iku, sampeyan ngombe banyu utawa tèh, sampeyan kena resik nyebabake nyuda produksi susu.

Compaction in the breast

pengarang: dokter Patwakanyan Nana

Ing konsolidasi ing dhadha yaiku siji utawa sawetara kelenjar sing dibentuk, tombol, utawa owah-owahan liyane ing kelenjar susu. Bisa diiringi sensasi nyeri, sekresi saka puting susu, owah-owahan eksternal ing dada. Seals bisa dadi loro psikologi lan patologis. Uga bisa diamati ora mung ing wanita, nanging uga ing wong lanang lan bocah-bocah.

Mastopathy karo nyusoni

penulis: dokter anak Shainoga Т.V.

Mastopathy arupa penyakit sing gegandhèngan karo proses inflamasi ing jaringan susu. Ing 90% wanita primiparous, mastitis dumadi nalika nyusoni, lan dumadi saka penyakit iki uga bisa kedadeyan, tanpa pranatan lan babaran.
Perkembangan mastitis laktat (postpartum) disambungake karo lactostasis lan mikrokomputer ing puting susu.

Epidermal staphylococcus ing susu susu

pengarang: dokter, Ph.D. Andreeva S.G.

Staphylococcus epidermal yaiku bakteri sing manggoni kulit manungsa (mula jenenge) minangka bagéan saka mikroflora normal. Kita ora manggon karo kabeh mikroorganisme ing negara konfrontasi. Welasan spesies kasebut bebarengan karo manungsa, ora mung tanpa nyebabake karusakan, nanging uga melu ing njaga keseimbangan tartamtu.

Staphylococcus ing susu ibu

panganggit: dokter Gulenko S.V.

Asring nalika nyusoni ana masalah kontaminasi mikroba saka susu kanthi mikroorganisme patogen sing kondhisi. Lan asring alasan iki yaiku Staphylococcus aureus.

Carane cepet mbatalake anak saka nyusoni

penulis: dokter anak Shainoga Т.V.

Sampeyan ora supaya gampang kanggo nggawe keputusan kanggo njaga bayi saka nyusoni.
Nalika bisa nyuda bocah saka nyusoni? Sing paling apik kanggo ngenteni bayi menehi susu ibu, nanging ing saben kasus bisa kedadeyan ing wektu sing beda-beda.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi