Rakyat kanggo obat jerawat

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Jerawat rashes sing paling kerep dadi alam sing kronis lan ditepungi ing mangsa pubertas. Penyumbatan pori-pori ing pasuryan, dodo, lan mburi sok-sok ngadhepi inflamasi, utamane karo kelenjar sebaceous sing suwe.

Wen ing kulit: perawatan

Panganggité: Ambrosova I.A.

Adiposan subkutan yaiku wangun tatu adipose sing ora nyenengake, sing nduweni mobilitas. Formasi kasebut, sing dilokalisasi ing bagéan awak sing paling manéka (lengen, sikil, sirah, gulu, gulu) minangka masalah estetika sing murni, lan ora nyebabake keprigelan, amarga ora tau tuwuh tumor.

Ngobong 2 derajat - gejala, diagnosis lan perawatan

pengarang: militer Tatintyan VA

Tembung "ngobong" cukup umum ing urip modern lan cukup nyenengake ing jaman kita sing nyebar nyebar lan komplikasi sing komprehensif (kalebu letaran teroris sing diiringi kanthi nyepetake energi termal gedhe).

Obat-obatan kanggo ngobong jinis termal lan kimia

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Rusak kanggo otot, jaringan kanthi listrik, kimia utawa tumindak termal diarani lara bakar. Gelar lan keruwetan sing diobong gumantung ing wilayah lan ambane kerusakan permukaan. Ana jinis-jinis burns ing ngisor iki:



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol