Jahitan sawise laparoskopi

pengarang: dokter Samoilova MA

Tèknik laparoscopic kanggo nglakokaké sawetara operasi duwé kaluwihan. Lan pisanan, iki minangka intervensi bedah cilik lan rehabilitasi sing luwih cepet. Ing amben, sampeyan kudu tetep watara patang jam utawa nganti sedina.

Laparoscopy ing ginekologi

pengarang: gynecologist Snytko I.М.

Laparoscopy minangka cara bedhah modern kanggo diagnosa lan perawatan maneka penyakit ginekologi, sing dilakoni kanthi nglebokake abdomen piranti khusus - laparoskop. Laparoscope - tabung, dilengkapi kamera, sing nampilake gambar ing layar.

Scars sawise laparoscopy

panulis: cosmetologist Kochetkova Olga

Saiki, operasi surgical nggunakake laparoskopi wis dadi populer banget. Cara sing apik banget kanggo mlebu ing praktik ginekologi bedah iki.

Pregnant sawise laparoscopy ing kasus polycystosis

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Pregnant ing sindrom ovarium polikistik utamané gumantung marang wanita dhéwé. Yen sampeyan pengin nglairake anak sing kebak, wong wadon bisa uga ora mung ngalami terapi konservatif, nanging uga ngalami operasi, lan uga nyoba perawatan gabungan. Terapi kombinasi kalebu perawatan konservatif sadurunge lan sawise operasi.

Konstriksi saka gallbladder

Panganggit: Doktor Ivanova Yu.A.

Ing negara sing sehat, ing saben wong diwasa gallbladder kasebut minangka salah siji corong utawa bentuke pear-shaped lan dibagi dadi telung bagean: gulu, awak lan ngisor. Ing proses kegiatan manungsa, wangun saka kandung empedu bisa kleru amarga owah-owahan ing lokasi bagean kasebut.

Pain sawise ngilangi gallbladder

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Penyakit Gallstone asring diwujudake ing wangun kalkulusstitis kalkulus, yaiku, peradangan saka gallbladder, sing diprakirake dening anané watu ing rongga. Penting yaiku ukuran watu, wangun lan kuantitas. Penting kanggo panyakit luwih lanjut lan mesthi kanggo ramalan.

Ngempet watu ing gallbladder

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Watu ing gallbladder (cholelithiasis) arupa penyakit sing umum banget ing kalangan wong sing luwih lawas tinimbang 40 taun. Faktor prediksi yaiku jinis wadon, obesitas, endokrinopati, umur, gangguan lan ora seimbang nutrisi, penyakit parasit.

Laparoscopy saka gallbladder

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Laparoscopy saka gallbladder (laparoscopic cholecystectomy) minangka operasi endoskopik kanggo mbusak gallbladder. Pemeriksaan laparoscopic saka gallbladder uga bisa, nanging luwih umum.

Laparoskopi diagnostik sistem cholagogue bisa ditindakake kanggo curiga onkologis utawa klarifikasi diagnosis adonan bile duktus kanthi ora ana gallstones (contone, proses adesif).


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol