Tenggorokan wis sepuh sawise sesingit

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Misahake wektu sing ditunggu-tunggu saka bayi. Meh kabeh wanita pengin menehi lair sacara independen liwat kanal lair alami, nanging ing indikasi tartamtu, buruh opioja ditindakake dening bagean cesarean ing urutan sing dirancang utawa darurat.

Jahitan sawise bagean caesarean

Akeh wanita sing ngira anak, pracaya yen kedadeyane Caesarean, banjur meteng ora dileksanakake kaya sing diarepake. Babagan caesar iku operasi rongga jembar, sajrone maneka warna jaringan alus sing dibedah, sing kasil disambung kanthi jahitan.

Pengobatan jahitan pascaoperasi

Luka pasang bedhil punika steril lan, mung ing kasus iki, ana njamin penyembuhan luka jroning sutures, apa sing disebut "tension utami". Penyembuhan sutures gumantung banget marang awak manungsa kanthi sakabehe. Ana wong sing kabeh disembuh kanthi cepet, yaiku nalika pasca operasi, utawa mung potong utawa tatu, lan ana sing duwe proses iki nyeret sasi.

Carane akeh sutures sing waras sawise lair

Panganggité: dokter Cazonova O.I.

Ing proses paceklik, ana kahanan sing ditimbulake karo perute wol lan cervix, uga sawise irisan perineal, lan saiki lagi kerep banget.

Akibat saka ligasi tubal

pengarang: gynecologist Gurshtynovich VM

Ligasi saka tuba falopi nuduhake cara bedhah kontrasepsi. Lan cara praktis ora bisa ditrapake kanggo nyegah meteng sing ora dikarepake kanggo wanita.

Perawatan hematoma retrochoric

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Saiki, iku angel banget kanggo ngungkapake owah-owahan urgensi masalah sosial lan medis keguguran ing kahanan kena pengaruh sing cetha tumrap mortalitas lan nyuda tingkat lair.

Sajrone menstruasi, clots metu

pengarang: dokter Fedorenko NS

Wiwit jaman kuna wanita wis kasengsem ing kabeh sing ana hubungane karo fungsi prokreasi, lan sensasi sing ora biasa nyebabake kegelisahan lan kasenengan: kabeh iku bener-bener?
Dadi saiki ing wektu iki, wanita ati-ati banget lan ati-ati karo awak, lan ora bisa mbantah babagan fenomena kasebut minangka dumadi tumpukan getih nalika haid.

Nabotovy cysts saka cervix

penulis: doctor Krivoguz I.М.

Nabotova cyst saka cervix (dijenengi sakwise ilmuwan sing nemu kelenjar ing cervix) yaiku pendidikan ing bagian vaginal ing cervix. Pembentukan iki minangka asil saka oklusi ducts excretory saka kelenjar membran lendhut lan akumulasi sekresi kelenjar ing wangun cyst.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol