Pijet kanggo Parkinson's Disease

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Kanthi panyakit kasebut minangka penyakit Parkinson, pijet dianggep minangka teknik sing penting banget, amarga pasien mundhut kabisan kanthi bebas. Pijet ningkatake pembaharuan mobilitas otot, nanging penting banget amarga efek positif ing sistem saraf pusat. Nalika Parkinsonism pijet dienggo kanggo nindakake saben dina utawa paling ora saben dina liyane. Ing therapy complex, iki menehi asil banget.

Diet kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Sholenkina О.N.

Penyakit Parkinson minangka penyakit kronis saka sistem saraf pusat, sing didhasarake karo gangguan ing metabolisme dopamin (zat amarga impuls saraf sing dilakoni ing implementasine motor acts ditularake ing awak manungsa), penyakit kasebut sacara klinis diwenehake dening gangguan motorik.

Prognosis Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Makarenkova T.Yu.

Penyakit Parkinson minangka penyakit sing terus berkembang ing sistem saraf tengah sifat neurodegenerative sing nduweni dalan sing kronis. Ing penyakit iki, sel otak ora ngasilake, utawa ngasilake kanthi jumlah cilik, dopamin - neurotransmitter, sing nyedhiyakake aktivitas urip normal neuron ing otak manungsa. Tanpa anané dopamin, neuron ing otak ngganggu fungsi vital lan salajengipun mati, sing ndadékaké manifestasi gejala klinis karakteristik.

Obat-obatan kanggo Penyakit Parkinson

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Penyakit Parkinson biasane disebut penyakit kronis, sing khas kanggo wong sing umur tuwa. Penyakit iki ana gegandhèngan karo karusakan lan pati neuron saka otak tengah lan bagéan saka sistem saraf pusat.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol