Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter Antonova A.Yu.

Blokade androgenik sing paling gedhé yaiku salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut pengaruh hormon seks lanang - androgens (testosteron).

Kanker usus ing tahap kaping 4

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Gumantung ing lokasi, kanker usus cilik lan gedhe diisolasi. Mulane, ing topic kanker usus 4 tahap bisa dianggep sacara terpisah. Dawane usus cilik 80% kabeh usus, nanging tumor tumor iki cilik banget: neoplasma jinak 3-5%, ganas 1%.

Karsinomatosis kanker - Penyebab, gejala, diagnosis lan perawatan

panulis: dhokter Bogdanova S.V.

Pleurosclerosis minangka metastasis macem-macem tumor ing pleura sing ana nalika neoplasma ganas sing ana ing awak.
Tumor bisa metastasize menyang pleura saka meh kabeh organ. Nanging, sing paling kerep disebabake kanker paru, perut, dada, ginjal, ovarium, tiroid, sarcoma balung, limfoma lan tumor liyane.

Kanker ing mediastinum - nyebabake, gejala, diagnosa lan perawatan

pengarang: dokter Shevchenko NG

Pisanan, ayo define, ing banget konsep - mediastinum. Iki utamane kombinasi organ lan jaringan, dumunung ing spasi antara paru-paru, lan diafragma, sing diwatesi saka ngisor. Mulane pangolahan ing mediastinum - mediastinitis - angel ndandani lan ngancamake urip. Supaya tumor pangolahan ing lokalisasi iki kondhisi banget.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol