Urip darurat kanggo pendarahan paru-paru

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Pendarahan paru-paru yaiku pelepasan saka saluran napas sajrone batuk getih utawa getih resik sajroning bentuk sputum. Pendarahan paru-paru yaiku komplikasi sing serius lan mbebayani tumrap panyakit pernapasan, inflamasi, spesifik utawa nonspecific, uga tumor ganas lan karusakan paru-paru.

Pendarahan hidung pada anak-anak

Pendarahan nasal sajroning pangkat frekuensi kasebut pisanan dumadi liwat pendarahan spontan, lan miturut sumber sing beda-beda, 3-5% saka jumlah total dirawat ing rumah sakit ENT. Yen bocah kasebut tau duwe getih saka irung, ora ana barang sing ora apik. Tanpa iki, ora ana sing tuwuh. Obrolan liyané manawa getih terus dumadakan.

Gejala pendarahan lambung

Pendarahan lambung minangka masalah darurat. Tingkat kacepetan urip, kaku, nutrisi ora mesthi lan kurang, asupan obat anti-inflamasi non-steroid, ulkus peptik perut lan duodenum, muntah muntah bisa nyebabake komplikasi sing elek. Pendarahan saka bagian ndhuwur saluran pencernaan paling kerep digandhengake karo ulcer peptik saka weteng utawa duodenum. Ing wong tuwa, frekuensi getihen mundhak amarga nggunakake obat anti-inflamasi non-steroid.

Bantuan sepindah kanggo getihen

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Bantuan sepindah kanggo nutup getih ora mung bantuan sepisanan kanggo getihen lan wounds, nanging uga patah, kalebu ciloko kang ditutup. Définisi medis trauma muni kaya iki - efek dadakan ing awak saka obyek eksternal, sing nyebabake gangguan anatomi lan fungsional.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi