Bantuan sepindah kanggo arrhythmia jantung

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing salah, sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa alon banget - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngrujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara intake getih sing sugih oksigen menyang sel-sel miokardium lan kebutuhan oksigen kanggo sel kasebut. Kekurangan oksigen iki ngasilake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.

Komplikasi saka pangobongan aortocoronary

pengarang: dokter Kochetkova Olga

Kanggo wektu sing suwe, posisi utama amarga kematian ditindakake dening penyakit kardiovaskular. Ora nyenengake gizi, gaya urip sedeng, kabiasaan ala - kabeh iki mengaruhi kesehatan jantung lan pembuluh getih. Kasus pneik lan serangan jantung dadi ora umum ing wong enom, kolesterol dhuwur, lan mulane, lesi vaskular atherosclerosis, ditemokake meh saben detik. Ing babagan iki, karya bedah jantung banget, banget.

Blok lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

pengarang: dokter Li V.V.

Bundelan saka Nya bisa diterangake minangka koleksi sel-sel jantung, sing dibagi dadi rong bagéan: sisih tengen lan kiwa. Punika dumunung ing pundhi simpul atrioventricular. Kaki kiwa duwe cabang, sing disambungake karo anastomosis. Sikil, sing nyedhaki myokardium ventrikel, dibagi dadi bundel sel-sel jantung sing misuwur, uga disebut serat Purkinje.

Pemblokiran saraf trigeminal

pengarang: dokter Maslak AA

Blokir saka saraf trigeminal, minangka prosedur terapi sing nduweni tujuan kanggo ngilangi rasa nyeri ing lelara kayata neuralgia trigeminal. Iki minangka penyakit saraf sing nyedhaki umum, jumlah gerah ing donya luwih saka 1 yuta wong. Lan wanita luwih asring tinimbang wong.

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran partial saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Ora nyenengake ing dada

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Asring pasien teka dhokter kanthi complaint babagan ora nyenengake ing dada. Ana akeh alasan kanggo kedadeyan gejala kasebut. Kaping pisanan, dhokter bakal mikir babagan ischemia miokardial, yen ora ana sumber oksigen kanggo otot jantung. Iki kedadeyan amarga akeh alasan, utamane, peningkatan kolesterol ing getih, ora akurat ing nutrisi, hipertensi, faktor turun temurun.

Blok gelang atrioventricular 2

pengarang: dokter Tatintsyan VA

Blokade atrioventricular saka tingkat II utawa pamblokiran jantung kelas II ditondoi kanthi gangguan, telat utawa interrupted transmisi pulsa atrial liwat simpul atrioventricular menyang ventrikel.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol