Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Bantuan sepindah kanggo arrhythmia jantung

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing salah, sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa alon banget - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Pemblokiran AV jurusan 2

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh metode kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG ndadekake bisa ndeteksi ora mung infarksi miokardial, uga owah-owahan utawa gangguan ing konduktivitas pulsa listrik ing jantung, lan ora tansah owah-owahan kasebut diiringi dening keluhan saka pasien. Conto patologi kasebut minangka blokade atrioventricular saka tingkat 2.

SA blokade 1 derajat 1 tipe utawa jinis liyane ana?

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Salah siji pelanggaran sing kerep ditindih yaiku apa sinoalrial, utawa blokade CA. Perlu dicathet menawa blokade SA ana ing 0.17 - 2.4% populasi, luwih kerep diproteksi sawise 55 - 60 taun lan luwih kerep dadi wanita tinimbang wong.

Blok gelang atrioventricular 2

pengarang: dokter Tatintsyan VA

Blokade atrioventricular saka tingkat II utawa pamblokiran jantung kelas II ditondoi kanthi gangguan, telat utawa interrupted transmisi pulsa atrial liwat simpul atrioventricular menyang ventrikel.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.

Blok lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

pengarang: dokter Li V.V.

Bundelan saka Nya bisa diterangake minangka koleksi sel-sel jantung, sing dibagi dadi rong bagéan: sisih tengen lan kiwa. Punika dumunung ing pundhi simpul atrioventricular. Kaki kiwa duwe cabang, sing disambungake karo anastomosis. Sikil, sing nyedhaki myokardium ventrikel, dibagi dadi bundel sel-sel jantung sing misuwur, uga disebut serat Purkinje.

Bantuan sepindah ing arrhythmia

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Saben kita kanthi periodik kanthi ngupayakake fisik utawa sawise dheweke, kadhangkala kanthi istirahat sakdawane turu, ana sensasi ing dhaérah jantung ing sajroning interupsi, pudar, denyut jantung kanthi cepet. Iki ora ateges menawa ana penyakit jantung. Malah ing wong sing sehat, ana panyimpangan ing sajroning atine, nanging iki jarang lan minangka aturan, ora suwé lan liwat.

Fenomena Wolff-Parkinson-Putih

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Wolff-Parkinson-White sindrom iku sawijining kondisi sing ditondoi dening kontraksi prasaja salah sawijining ventrikel jantung, kecenderungan tachycardia supraventricular (laju denyut jantung), lan katon fibrillasi atrium lan flutter. Iki amarga kasunyatan sing ana ing ati ana balung konduksi syaraf tambahan sing bisa langsung ngiringke pengaruhe saka atria menyang ventrikel.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol