Umur sawise shunting

pengarang: dokter Adamenko E.N.

Operasi operasi bypass koroner minangka langkah utama kanggo ngasilake pasien kanggo urip normal. Operasi iki ditujukan kanggo ngatasi sirkulasi getih normal jantung, ngobati pasien sindrom narkoba, ngumumake nyuda pangembangan infark miokardial lan peningkatan pangarep-arep urip. Nanging, ora bisa nyuda pasien sing aterosklerosis.

Recovery sawise bedhah jantung kardiak

penulis: doctor Bobyleva Т.R.

Operasi bypass jantung, utawa operasi bypass aorto-koroner, digunakake kanthi luwih akeh. Operasi iki ditindakake kanthi penyakit jantung iskemik, ing kasus penyumbatan pembuluh getih sing bisa nyebabake otot jantung.

Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Pemblokiran AV jurusan 2

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh metode kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG ndadekake bisa ndeteksi ora mung infarksi miokardial, uga owah-owahan utawa gangguan ing konduktivitas pulsa listrik ing jantung, lan ora tansah owah-owahan kasebut diiringi dening keluhan saka pasien. Conto patologi kasebut minangka blokade atrioventricular saka tingkat 2.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Pemblokiran calcaneal

penulis: dhokter Kulagina Yu.V.

Salah sawijining penyakit sing paling umum ing sistem musculoskeletal yaiku spur calcaneal. Patologi iki dideteksi ing 26% pasien sing luwih lawas saka 40 taun, lan ing kelompok umur luwih saka 70 taun - wis 88% pasien nandhang penyakit iki.

Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter Antonova A.Yu.

Blokade androgenik sing paling gedhé yaiku salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut pengaruh hormon seks lanang - androgens (testosteron).

Bantuan sepindah kanggo arrhythmia jantung

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing salah, sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa alon banget - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Fenomena Wolff-Parkinson-Putih

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Wolff-Parkinson-White sindrom iku sawijining kondisi sing ditondoi dening kontraksi prasaja salah sawijining ventrikel jantung, kecenderungan tachycardia supraventricular (laju denyut jantung), lan katon fibrillasi atrium lan flutter. Iki amarga kasunyatan sing ana ing ati ana balung konduksi syaraf tambahan sing bisa langsung ngiringke pengaruhe saka atria menyang ventrikel.

Akibat kesalahan lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Jantung iku organ unik sing nuntun dhéwé, yaiku, nduweni automaticity, nanging, mesthi, njupuk kaperluan awak lan ora tanpa gangguan ing karya sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi bag otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang koyone.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol