Rehabilitasi sawise reseksi saka weteng

pengarang: dokter Koshen AK

Ing donya modhèrn sing saya maju, ana uga masalah sing padha ing taun-taun kepungkur, sing sakperangan alesan ora bisa ditanggulangi, nanging, malah, malah luwih ageng. Wilayah teknologi uga dikembangake, yaiku: Iku kabeh jenis gadget, robotika, lan teknologi ing umum. Iki kalebu piranti medis. Cara sing luwih anyar kanggo diagnosis awal lan perawatan invasif sing paling traumatik lagi dikembangake lan diweruhi, nalika pencegahan tetep padha.

Reseksi kelenjar tiroid

Panganggité: Endocrinologist Andretsova N.V.

Biasane, pasien sing dianjurake kanggo operasi kuwi, pengin ngerti apa iku lan carane mbebayani iku.

Apa reseksi?

Penyisihan kelenjar tiroid sing rusak amarga proses nyeri utawa situs kasebut diarani reseksi kelenjar tiroid.

Gastrectomi longitudinal

pengarang: dokter Korotkikh SN

Reseksi longitudinal weteng minangka perawatan bedah wong sing nandhang sangsara saka overgrazing. Operasi iki dilakoni ing rong tahap. Sinon - lengan, tubular, ngurangi weteng. Teknik operasi kasebut diusulake dening Gesoo-Marceau ing awal 1990-an. Operasi independen ditindakake ing AS ing awal taun 2000an. M. Gagner. Cara iki dianggo minangka operasi obesitas.

Reseksi sphenoid saka ovaries

pengarang: dokter Patwakanyan Nana

Salah siji cara paling efektif kanggo ngobati sindrom ovarium polikistik (PCOS) yaiku reseksi baji ing ovaries. Sindrom PKJ minangka panyakit turun temurun, sajrone kaseimbangan hormon wis rusak, lan jumlah hormon lanang mundhak ing awak wadon.

Pendarahan saka anus

Muncul getih saka anus bisa dadi gejala penyakit sing ora ngancam nyawa wong, lan tandha penyakit sing banget serius sing ora perlu ragu-ragu karo dokter, amarga iki penting banget. Pendarahan saka anus nalika defekasi utawa ora kasebut minangka gejala proses patologis, sing paling kerep ana ing usus gedhe utawa cedhak anus.

Pucuk getih ing feces bayi

pengarang: pediatrician Pristavko Т.А.

Anak cilik butuh perhatian lan perawatan khusus. Saben owah-owahan ing negara kesehatane dening wong tuwa kudu dipandang kanthi ati-ati. Ngrawat bayi sing kadhangkala ora mung nyimpen kesehatane, nanging uga urip.

Biasane, feces saka bocah duwe werna kuning cahya, konsistensi cemeng, ing bocah-bocah ing pakan alami saka feces luwih kerep ing wangun slurry cairan karo mambu sour susu. Eksekusi diamati 1 nganti 7 kali dina.

Kanker usus ing tahap kaping 4

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Gumantung ing lokasi, kanker usus cilik lan gedhe diisolasi. Mulane, ing topic kanker usus 4 tahap bisa dianggep sacara terpisah. Dawane usus cilik 80% kabeh usus, nanging tumor tumor iki cilik banget: neoplasma jinak 3-5%, ganas 1%.

Produk karo serat kanggo usus

penulis: dhokter Polevskaya K.G.

Kanggo ngilangi rasa ora nyaman lan abot ing usus, perlu yen diet saben wong kudu panganan kaya serat sing ana. Ana rong jinis serat - larut lan ora larut.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol