Carane kelenjar kelenjar tiroid

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Yen ngomong babagan tandhuran kelenjar toroida, banjur ana ing kasus nalika pasien duwe neoplasma sing diameteré ngluwihi 1 cm. Mangkene tèknik sing unik, endokrinolog spesialis bisa njupuk informasi sing perlu babagan penyakit sing disebabake lan nggawe diagnosis akurat.

Kanthi bantuan saka puncture, informasi dicethakaké babagan struktur sing tepat saka neoplasma, fitur sing khas saka jaringan alam, lan bab anané utawa anané penyakit ganas.

Tenggorokan kelenjar tiroid

pengarang: dokter Saplonov KN

Cara nyusut jaringan kelenjar tiroid lan penyelidikan sing sakteruse ing mikroskop wis nemokake distribusi sing akeh ing diagnosis panyakit kelenjar tiroid. Penyelidikan saka jaringan kelenjar sing diduweni ngidini mbedakake ora mung jinis penyakit (tumor jinak utawa ganas), nanging uga kanggo njlentrehake jaringan sing nduweni tumor.

Cyst saka lobus tengen kelenjar tiroid

pengarang: dokter Shaymerdenova DS

Kelenjar tiroid kalebu organ paling penting saka sekresi internal, dumunung ing bagian ngisor gulu, ukuran cilik lan dibagi dadi rong bagéan - sisih tengen lan sisih kiwa.

Tenggorokan kelenjar tiroid

panganggité: Shevcherko N.G.

Prosedur iki dadi umum lan asring nyebabake akeh pitakonan lan keprihatinan. Ayo coba mangerteni apa tusukan kelenjar tiroid iku lan apa sing bakal diarepake minangka asil.

Reseksi labia

pengarang: gynecologist Bun AM

Reseksi labia utawa labioplasty yaiku intervensi bedhah sing ngarahake ngganti ukuran lan wujud labia.

Akibat saka reseksi ovarium

pengarang: gynecologist Gurshtynovich VM

Reseksi ( saka basa Latin resectio - cut ) saka ovary minangka operasi sing kasusun ing eksisi pisah saka organ sing kena pengaruh.

Reseksi vesicular saka ovaries

pengarang: dokter Patwakanyan Nana

Salah siji cara sing paling efektif kanggo ngobati sindrom ovarium polikistik (PCOS) yaiku reseksi wedge ing ovaries. Sindrom PKJ minangka panyakit turun temurun, sajrone kaseimbangan hormon wis rusak, lan jumlah hormon lanang mundhak ing awak wadon.

Rehabilitasi sawise reseksi saka weteng

pengarang: dokter Koshen AK

Ing donya modhèrn sing saya maju, ana uga masalah sing padha ing taun-taun kepungkur, sing sakperangan alesan ora bisa ditanggulangi, nanging, malah, malah luwih ageng. Wilayah teknologi uga dikembangake, yaiku: Iku kabeh jenis gadget, robotika, lan teknologi ing umum. Iki kalebu piranti medis. Cara sing luwih anyar kanggo diagnosis awal lan perawatan invasif sing paling traumatik lagi dikembangake lan diweruhi, nalika pencegahan tetep padha.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi