Cara nggawe tatu tiroid

pengarang: dokter Tyutyunnik D.M.

Yen kita nyinaoni babagan tusukan kelenjar tiroid, banjur diarani yen pasien duwe neoplasma kanthi dhiameter luwih saka 1 cm. Maca teknik unik, endocrinologist bisa njaluk informasi sing perlu babagan penyakit sing disebabake lan ndandani diagnosis akurat.

Kanthi bantuan informasi puncture babagan struktur tumor sing tepat, fitur khusus saka jaringan alam, uga anané utawa anané penyakit ganas.

Tamba kelenjar tiroid

pengarang: dokter Saplinov K.N.

Cara nyusut jaringan kelenjar tiroid lan riset salajengipun ing mikroskop akeh digunakake ing diagnosis panyakit kelenjar tiroid. Panaliten saka jaringan kelenjar sing ditampa ngidini sampeyan nemokake ora mung jinis penyakit (tumor jinak utawa ganas), nanging uga kanggo njlentrehake identitas jaringan tumor kasebut.

Cyst saka lobus tengen kelenjar tiroid

pengarang: dokter Shaimerdenova DS

Kelenjar tiroid minangka salah siji organ paling penting saka sekresi internal, dumunung ing bagian ngisor gulu, ukuran cilik lan dibagi dadi rong lobus - tengen lan kiwa.

Thyroid puncture

panulis: dhokter Shevcherko N.G.

Prosedur iki umum lan asring nyebabake akeh pitakonan lan masalah. Kita bakal nyoba njlentrehake apa kelenjar kelenjar tiroid lan apa sing bakal diarepake minangka asil.

Reseksi labia

pengarang: gynecologist Bun A. M.

Reseksi labia utawa labioplasty yaiku prosedur bedhah kanthi tujuan kanggo ngganti ukuran lan wujud labia.

Efek saka reseksi ovarium

pengarang: gynecologist Gurshtynovich V.M.

Reseksi ( saka basa Latin Resectio - Cut off ) saka ovary - operasi sing kasusun ing parsial bagian saka organ sing kena pengaruh.

Reseksi Wedge saka ovaries

pengarang: dokter Patvakanyan Nana

Salah siji cara sing paling efektif kanggo nambani sindrom ovarium polikistik (PCOS) yaiku reseksi ovarium sing mbentuk wedge. Sindrom PCOS minangka panyakit turun temurun sajrone kaseimbangan hormon sing diganggu, lan jumlah hormon lanang mundhak ing awak wadon.

Rehabilitasi sawise gastrectomy

pengarang: dokter Koshen AK

Ing donya modhèrn sing saya maju, kabeh masalah sing padha ing taun-taun kepungkur tetep, sing sakperangan alesan ora bisa ditanggulangi, nanging, ing salawas-lawase, malah luwih ageng. Wilayah teknologi uga dikembangake, yaiku: Iki kabeh jinis gadget, robotika, lan teknologi ing umum. Iki kalebu piranti medis. Cara sing luwih anyar kanggo diagnosis awal lan perawatan invasif sing paling traumatik lagi dikembangake lan dileksanakake, nalika pencegahan tetep ana ing papane.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru