Ciloko ora kompatibel karo urip

panganggit: dokter Martynenko O.V.

Dokter ambulans lan pusat-pusat obat sing nandhang lara saben dina ciloko saka ciloko sing beda-beda. Pasien kanthi cilaka ringan nganti sedheng bisa nampa perawatan ing papan perawat utawa ing bangsal rumah sakit. Korban cedera parah sing ana ing unit perawatan intensif, lan kadang-kadang ora entuk wektu kanggo ngrawat rumah sakit.

Pecahan pergelangan kaki kanthi pamindahan

pengarang: dokter Krivega M.S.

Jumbo pergelangan tangan dibentuk dening ujung tulang buatan sing tipis lan mbentuk protrusions cilik ing sendi karo sikil, ankles ana njaba lan internal. Tali pinggang utama dibentuk dening tibia, sing njaba - ing peroneal. Iki nutupi balunge, sing diarani ram, mbentuk garpu sing rada suwe ing jero.

Ibu ing fraktur

pengarang: dokter Kamneva A.N.

Ing praktik medis, mummy digunakake minangka stimulan biologi karo komposisi kompleks, lan asalé isih bisa dipungkiri. Cara buatan kanggo nggawe durung kasedhiya. Mumi asli alam ditemokake mung ing kondisi alam pegunungan Asia Tengah. Obat tradisional saka mumi Wétan wis dikawruhi pirang-pirang millennia. Iku nggawe efek apik ing perawatan saka patah tulang, accelerates adhesion lan stimulates proses pangobatan.

Puthung saka ilium

pengarang: dokter Zhilyuk V.Yu.

Pecahan saka ilium bisa beda, lan kabeh kasebut mbutuhake pendekatan sing beda kanggo perawatan. Kadhangkala dokter perlu kanggo operasi kanggo ngresikake kemampuan pasien supaya bisa digunakake. Kadhangkala perawatan konservatif cukup. Ing ngisor iki kita bakal nganalisis jenis fraktur iliac sing paling umum.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol