Prognosis limfoma mediastinal

pengarang: oncologist Kocharyan Elena

Istilah "limfoma" nyatakake sajrone penyakit onkologis. Tumor iki mengaruhi jaringan limfatik, sing nglakoni fungsi protèktif ing awak. Lymphomas ditondoi dening owah-owahan ing fungsi sistem limfatik, ningkatake kelenjar getah bening, kerusakan organ, amarga akumulasi limfosit maligna.

Apa mediastine ing fisiologi manungsa?

penulis: dokter Anastasia Skorykh

Mediastinum ana ing tengah dhadha. Ndhuwur diwatesi dening thorax, saka ing ngisor iki yaiku diafragma, ing sisih pinggir cavities pleura, ing ngarep - sternum, konco - iga. Mediastinum minangka rongga sing ana organ internal penting, lapisan lemak, getih lan limfatik.

Lymphadenopathy saka mediastinum - panyebab, gejala, diagnosis lan perawatan

pengarang: dokter Shaynoga Т.V.

Tumor saka mediastinum ana neoplasma sing dumunung ing ruang rongga thoracic. Neoplasma bisa mbebayani lan entheng.

Tumor lysis syndrome

pengarang: oncologist Kocharyan Elena

Ing basa sing prasaja, sindrom lysis tumor, nyatane, disintegrasi sel kanker, disintegrasi banget kanthi cepet. Lysis saka tumor minangka respon saka fokus oncologi kanggo nggunakake efektif kemoterapi.

Kanker usus ing tahap kaping 4

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Gumantung ing lokasi, kanker usus cilik lan gedhe diisolasi. Mulane, ing topic kanker usus 4 tahap bisa dianggep sacara terpisah. Dawane usus cilik 80% kabeh usus, nanging tumor tumor iki cilik banget: neoplasma jinak 3-5%, ganas 1%.

Karsinomatosis kanker - Penyebab, gejala, diagnosis lan perawatan

panulis: dhokter Bogdanova S.V.

Pleurosclerosis minangka metastasis macem-macem tumor ing pleura sing ana nalika neoplasma ganas sing ana ing awak.
Tumor bisa metastasize menyang pleura saka meh kabeh organ. Nanging, sing paling kerep disebabake kanker paru, perut, dada, ginjal, ovarium, tiroid, sarcoma balung, limfoma lan tumor liyane.

Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter Antonova A.Yu.

Blokade androgenik sing paling gedhé yaiku salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut pengaruh hormon seks lanang - androgens (testosteron).


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol