Apa penyakit Parkinson bisa diobati?

pengarang: dokter Angela Apercoy

Penyakit Parkinson minangka penyakit kronis. Saiki, obat modern ora ngerti obatan utawa metode liya sing bisa ngobati penyakit kasebut. Nanging, kanthi nggunakake metode modern therapy kanthi efektif bisa ngatasi manifestasi utama penyakit kasebut, ngurangi keruwetan. Sampeyan bisa njaga aktivitas saben dinten profesional lan rutin ing tingkat sing tepat.

Pangobatan anyar kanggo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Detkov VA

Penyakit Parkinson minangka penyakit progresif sing kronis saka sistem saraf.
Punika adhedhasar pati neuron ing bagean tartamtu saka sistem saraf pusat. Kaping pisanan, iki nuduhake pusat paling penting saka sistem ekstrapyramidal (zat ireng) lan otak terminal (pallid sphere). Minangka asil saka karusakan saka sel saraf, tingkat dopamin mudhun. Iki nyuda fungsi neuron sing nyawijekake (kanggo wong-wong mau, dopamin minangka pemancar utama impuls syaraf); angger normal otot diganggu. Lan uga, kaseimbangan dopamin lan neuron gumantung sakabehe diganggu. Sing terakhir nambah kegiatane.

Apa penyakit Parkinson warisan?

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Penyakit Parkinson minangka penyakit degeneratif kronis, kanthi karusakan progresif tumrap sistem saraf pusat, sing dilakoni kanthi nglanggar gerakan sukarela.


Penyakit iki umum, umume ing wong tuwa sawise 60 taun. Nalika wiwitan, bisa nganti 40 taun. Ana kasus bentuk Parkinsonisme remaja, nalika umure nganti 20 taun.

Pijet kanggo Parkinson's Disease

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Kanthi panyakit kasebut minangka penyakit Parkinson, pijet dianggep minangka teknik sing penting banget, amarga pasien mundhut kabisan kanthi bebas. Pijet ningkatake pembaharuan mobilitas otot, nanging penting banget amarga efek positif ing sistem saraf pusat. Nalika Parkinsonism pijet dienggo kanggo nindakake saben dina utawa paling ora saben dina liyane. Ing therapy complex, iki menehi asil banget.

LFK karo Parkinson's Disease

pengarang: dokter Stryuk ON

Penyakit Parkinson, uga disebut paralysis tremor, minangka penyakit kronis sing ora bisa ditindakake kanthi progresif sing luwih kerep ditemokake ing umur 45-70 taun lan nduweni karakter turun temurun ing 30% kasus.

Apa Penyakit Parkinson Dianggep?

panulis: dhokter Kraevskaya Elena

Parkinsonisme minangka kelompok penyakit kronis sing gegandhèngan karo gangguan otak lan sumsum tulang belakang. Lan sadurunge kita ngomong babagan perawatan, ayo ningali penyebab penyakit kanggo gejala lan diagnosa.

Fenomena Wolff-Parkinson-Putih

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Wolff-Parkinson-White sindrom iku sawijining kondisi sing ditondoi dening kontraksi prasaja salah sawijining ventrikel jantung, kecenderungan tachycardia supraventricular (laju denyut jantung), lan katon fibrillasi atrium lan flutter. Iki amarga kasunyatan sing ana ing ati ana balung konduksi syaraf tambahan sing bisa langsung ngiringke pengaruhe saka atria menyang ventrikel.

Prognosis Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Makarenkova T.Yu.

Penyakit Parkinson minangka penyakit sing terus berkembang ing sistem saraf tengah sifat neurodegenerative sing nduweni dalan sing kronis. Ing penyakit iki, sel otak ora ngasilake, utawa ngasilake kanthi jumlah cilik, dopamin - neurotransmitter, sing nyedhiyakake aktivitas urip normal neuron ing otak manungsa. Tanpa anané dopamin, neuron ing otak ngganggu fungsi vital lan salajengipun mati, sing ndadékaké manifestasi gejala klinis karakteristik.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol