Pemblokiran calcaneal

penulis: dhokter Kulagina Yu.V.

Salah sawijining penyakit sing paling umum ing sistem musculoskeletal yaiku spur calcaneal. Patologi iki dideteksi ing 26% pasien sing luwih lawas saka 40 taun, lan ing kelompok umur luwih saka 70 taun - wis 88% pasien nandhang penyakit iki.

Blokade saka utomo: indikasi lan keberhasilan

pengarang: dokter Maslak AA

Pain minangka tandha manawa ana sing salah ing awak. Iki ngandhani kita bab ngarsane patologi, apa fungsional utawa asalé ing tingkat organik. Nanging kadhangkala, lan kanthi nyeri sing rada suwe, pain ora dadi sinyal, nanging uga minangka patologi (sanajan sekunder).

Pemblokiran AV jurusan 2

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh metode kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG ndadekake bisa ndeteksi ora mung infark miokardial, uga owah-owahan utawa gangguan ing konduktivitas pulsa listrik ing jantung, lan ora tansah owah-owahan iki diiringi dening keluhan saka pasien. Conto patologi kasebut minangka blokade atrioventricular saka tingkat 2.

Blok cabang cabang mbungkus mboten pepak

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita derek karo wahing lan watuk tanpa wates, meh kabeh wong ngerti cara tumindak. Sapa sing gawe kembang jeruk oleh resep nenek, lan wong menyang apotek kanggo paracetamol biasa utawa obat mujijat anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung ana ing ngarsane penyakit.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Akibat kesalahan lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Jantung iku organ unik sing nuntun dhéwé, yaiku, nduweni automaticity, nanging, mesthi, njupuk kaperluan awak lan ora tanpa gangguan ing karya sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi bag otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang koyone.

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran sebagian saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 1

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Pamblokiran Sinoatrial minangka pathologi saka sistem konduksi jantung, ditondoi dening konduksi nular saka nadi menyang nada.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngrujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara intake getih sing sugih oksigen menyang sel-sel miokardium lan kebutuhan oksigen kanggo sel kasebut. Kekurangan oksigen iki ngasilake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi