Heel Spur Blockade

penulis: dhokter Kulagina Yu.V.

Salah sawijining penyakit umum saka sistem musculoskeletal yaiku gerakane tumit. Patologi iki dideteksi ing 26% saka pasien sing luwih saka 40 taun, lan ing kelompok umur luwih saka 70 taun - wis 88% pasien nandhang penyakit iki.

Pemblokiran balung mburi: indikasi lan efektifitas

pengarang: dokter Maslak A.A.

Pain minangka tandha manawa ana sing salah ing awak. Dheweke ngandhani kita bab ngarsane patologi, bisa dadi fungsi utawa asalé ing tingkat organik. Nanging kadhangkala, lan kanthi kondisi nyeri sing rada suwe, pain ora dadi sinyal, nanging uga penyebab patologi (sanajan sekunder).

AV blockade 2 derajat

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh cara kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG bisa ndeteksi ora mung infark miokardial, nanging uga owah-owahan utawa gangguan ing kondhisi listrik ing jantung, lan owah-owahan kasebut ora tansah diiringi dening keluhan saka pasien. Conto kayata patologi yaiku tingkat block II atrioventricular.

Blokade mboten pepak saka bunderan kiwa-Nya

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita duwe selesma lan batuk sing ora ana endas, meh kabeh wong ngerti apa sing kudu dilakoni. Sapa sing nggawe warna palsu miturut resep nenek, lan wong menyang farmasi kanggo paracetamol biasa utawa nganyari obat wonder anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung katon ing panyakit kasebut.

Blokade saka bundel tengen tengen

pengarang: cardiologist Makarenkova T. Yu.

Blokir saka bungkus tengen (BPNPG) iku gangguan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing ngendi konduksi denyut listrik saka simpul atrioventricular menyang ventrikel tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan parsial saka sikil tengen p.

Akibat saka blokade lengkap saka bungkus kiwa-Nya

pengarang: rehabilitasi dokter Maslak A.A.

Jantung iku organ unik sing ngatur dhéwé, yaiku: nduweni automatisme, nanging mesthi njupuk kaperluan awak lan ora ngganggu kerja sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi tas otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang bisa uga katon.

Blokade mbatalake mburi sikil tengen

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake saka bundhas tengen (disingkat NBPNG) yaiku gangguan partai elektrikal liwat sikil tengen bunderan tengen.

CA mblokir 2 derajat 2 jinis

pengarang: emergency doctor Saturday A.A.

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika konduksi rangsangan sadawane serat jantung diganggu ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Iku saka sawetara derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan ing senyawa iki.

SA-blockade 2 degree 1 type

pengarang: cardiologist Makarenkova T. Yu.

Pamblokiran Sinoatrial minangka pathologi saka sistem konduksi jantung sing ditondoi dening konduksi impuls saka sinus nod menyang atria.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasiltsov AG

Otot jantung duwe sifat khusus dibandhingake karo organ liya ing awak manungsa. Sifat kasebut minangka konduktifitas impuls sing dumadi ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter darurat Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngarujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara sumber getih sing sugih ing oksigen kanggo sel miokardium lan kabutuhan oksigen saka sel kasebut. Kekurangan oksigen iki nyebabake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru