Pemblokiran karo diprospan - indikasi, teknik prosedur, komplikasi

pengarang: dokter Kovyarova L.S.

Kanggo ngobati sindrom nyeri, neurolog uga kerep milih blokade, sawetara jenis obat. Cara perawatan iki nuduhake luwih enom dibandhingake karo wong liya, kayata pijet, therapy manual, akupunktur, cara bedah.

Blokade kanthi tujuan kanggo nyingkirke banget rasa nyawane lan panyebabe, kanthi nggunakake wektu, sumber lan daya minimal.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 1

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Pamblokiran Sinoatrial minangka patologi sistem konduksi jantung, ditondoi dening konduksi nular saka nadi menyang atrium.

Pemblokiran saraf trigeminal

pengarang: dokter Maslak AA

Blokir saka saraf trigeminal, minangka prosedur terapi sing nduweni tujuan kanggo ngilangi rasa nyeri ing lelara kayata neuralgia trigeminal. Iki minangka penyakit saraf sing nyedhaki umum, jumlah gerah ing donya luwih saka 1 yuta wong. Lan wanita luwih asring tinimbang wong.

Pemblokiran spine lumbosacral

penulis: neurosurgeon Markelov G.V.

Osteochondrosis, uga sawetara panyakit liyane, bisa nimbulaké nyeri akut utawa kronis ing balung geger lan ing bagian awak liyane sing ditambani dening saraf sing kena pengaruh. Keperluan kanggo relief awal sindrom pain diakoni dening kabeh dokter, nanging amarga iki ora ngatasi masalah kasebut, kadhangkala prinsip iki ditakokake dening pasien kasebut, sing, manawa yen rasa nyeri dadi kronis, luwih seneng nandhang lan entuk efek sing luwih tebih nanging langgeng.

Bantuan sepindah ing arrhythmia

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Saben kita kanthi periodik kanthi ngupayakake fisik utawa sawise dheweke, kadhangkala kanthi istirahat sakdawane turu, ana sensasi ing dhaérah jantung ing sajroning interupsi, pudar, denyut jantung kanthi cepet. Iki ora ateges menawa ana penyakit jantung. Malah ing wong sing sehat, ana panyimpangan ing sajroning atine, nanging iki jarang lan minangka aturan, ora suwé lan liwat.

SA blokade 1 derajat 1 tipe utawa jinis liyane ana?

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Salah siji pelanggaran sing kerep ditindih yaiku apa sinoalrial, utawa blokade CA. Perlu dicathet menawa blokade SA ana ing 0.17 - 2.4% populasi, luwih kerep diproteksi sawise 55 - 60 taun lan luwih kerep dadi wanita tinimbang wong.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol