Carane ngobati polip ing usus

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Polyp minangka istilah bebarengan kanggo ngrujuk marang pirang-pirang formasi sing muncul ing ndhuwur permukaan membran lendhut ing maneka organ lan sistem. Yen formasi kasebut nggunakake istilah polyposis akeh. Miturut sawetara penulis, konsep polyposis digunakake ing kasus nalika jumlah polip ngluwihi rong puluh.

Polyps beda ing strukture, kanthi konsistensine, ukurane basa.

Kanker usus ing tahap kaping 4

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Gumantung ing lokasi, kanker usus cilik lan gedhe diisolasi. Mulane, ing topic kanker usus 4 tahap bisa dianggep sacara terpisah. Dawane usus cilik 80% kabeh usus, nanging tumor tumor iki cilik banget: neoplasma jinak 3-5%, ganas 1%.

Penyakit Hirschsprung

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Megacolon, uga dikenal minangka penyakit Hirschsprung (ahli obat Denmark, Hirschsprung, nalika awal taun 1886, ngandika ing patemon Pediatric Society of Berlin nyritakaké), penyakit Chagas (utawa penyakit Chagas), mega kolon idiopatik, lan liya-liyané nggambarake paningkatan sing signifikan ing ukuran titik loro sing paling maneka warna. Kolon sigmoid luwih kerep kena pengaruh.

Pendarahan saka anus

Muncul getih saka anus bisa dadi gejala penyakit sing ora ngancam nyawa wong, lan tandha penyakit sing banget serius sing ora perlu ragu-ragu karo dokter, amarga iki penting banget. Pendarahan saka anus nalika defekasi utawa ora kasebut minangka gejala proses patologis, sing paling kerep ana ing usus gedhe utawa cedhak anus.

Perawatan darurat kanggo perdarahan gastrointestinal

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Perdarahan gastrointestinal akut sing komplikasi luwih saka satus penyakit saka etiologi sing beda. Kasunyatane masalah iki bisa dicritakake babagan kasunyatan kasebut - kanthi medhotake perawatan darurat lan pungkasan ing rawat omah pasien karo pendarahan gastrointestinal sing ditindakake - tingkat pati bisa nganti 29% kasus.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol