Ointment saka purulent wounds

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Perawatan purulent wounds banget penting, amarga ngalami nanah ing tatu minangka akibat saka infeksi lan tegese tatu kasebut bisa ngalami cavities, jaringan nekrotik sing ora nyenengake suplai getih lan bisa uga ana ing njero awak sing ana ing luka.

Wounds ing ilat

Panganggité: dokter Iordanskaya A.V.

Luwih ciloko alam traumatik ing njero lidah sing ana ing njero lidh bisa ngalami lara ciloko asil saka cokotan (nalika nglangi utawa epilepsi penyitaan) traumatising pinggiran sing tajem saka untu sing rusak utawa kocar, balung saka pangan, utawa barang sing cetha, kayata garpu, pensil, lan liya-liyane.

Perawatan saka wounds potong

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Wounds sing Cut minangka wounds sing digunakake dening obyek panemone sing cetha (contone, piso). Tipe sing padha tatu ditondoi dening getihen gedhe, nyeri, bedane sisi. Pendarahan gumantung ing nomer kasebut, uga ing prau saka prau sing rusak.

Perawatan saka purulent wounds

Luka purulen ditondoi dening anané pus, necrosis jaringan, perkembangan mikroba, edema jaringan, panyerapan racun. Prinsip pengobatan lara purulen adhedhasar piwulangan babagan proses-proses sing kedadeyan ing tatu nalika marasake awakmu, lan kondisi sing ningkatake regenerasi. Tugas perawatan: pembuangan pus lan jaringan necrotic; abang edema lan exudation; kontrol mikroorganisme.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi