Ointment saka purulent wounds

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Perawatan purulent wounds banget penting, amarga ngarsane pus ing tatu iku akibat saka infeksi lan tegese tatu kasebut bisa ngalami cavities, jaringan nekrotik sing ora nyedhiyakake suplai getih lan uga bisa uga ana awak asing sing ana ing tatu.

Wounds ing ilat

Panganggité: dokter Iordanskaya A.V.

Luwih ciloko alam traumatik ing njero lidah kaya lara ciloko amarga saka nyenyet (nalika nglangi utawa serangan epilepsi) traumatising pinggiran sing tajem saka untu sing rusak utawa kobong, balung saka pangan utawa barang sing cetha, kayata garpu, pensil, lan liya-liyane.

Perawatan saka wounds potong

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Wounds sing Cut minangka wounds sing digunakake dening obyek panemone sing cetha (contone, piso). Tipe sing padha tatu ditondoi dening getihen gedhe, nyeri, bedane sisi. Pendarahan gumantung ing nomer kasebut, uga ing prau saka prau sing rusak.

Perawatan saka purulent wounds

Luka purulen ditondoi dening anané pus, necrosis jaringan, perkembangan mikroba, edema jaringan, panyerapan racun. Prinsip pengobatan lara purulen adhedhasar piwulangan babagan proses-proses sing kedadeyan ing tatu nalika marasake awakmu, lan kondisi sing ningkatake regenerasi. Tugas perawatan: pembuangan pus lan jaringan necrotic; abang edema lan exudation; kontrol mikroorganisme.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi