Apa penyakit Parkinson warisan?

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Penyakit Parkinson minangka penyakit degeneratif kronis, kanthi karusakan progresif tumrap sistem saraf pusat, sing dilakoni kanthi nglanggar gerakan sukarela.


Penyakit iki umum, umume ing wong tuwa sawise 60 taun. Nalika wiwitan, bisa nganti 40 taun. Ana kasus bentuk Parkinsonisme remaja, nalika umure nganti 20 taun.

Apa Penyakit Parkinson Dianggep?

panulis: dhokter Kraevskaya Elena

Parkinsonisme minangka kelompok penyakit kronis sing gegandhèngan karo gangguan otak lan sumsum tulang belakang. Lan sadurunge kita ngomong babagan perawatan, ayo ningali penyebab penyakit kanggo gejala lan diagnosa.

Pangobatan anyar kanggo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Detkov VA

Penyakit Parkinson minangka penyakit progresif sing kronis saka sistem saraf.
Punika adhedhasar pati neuron ing bagean tartamtu saka sistem saraf pusat. Kaping pisanan, iki nuduhake pusat paling penting saka sistem ekstrapyramidal (zat ireng) lan otak terminal (pallid sphere). Minangka asil saka karusakan saka sel saraf, tingkat dopamin mudhun. Iki nyuda fungsi neuron sing nyawijekake (kanggo wong-wong mau, dopamin minangka pemancar utama impuls syaraf); angger normal otot diganggu. Lan uga, kaseimbangan dopamin lan neuron gumantung sakabehe diganggu. Sing terakhir nambah kegiatane.

Carane akeh urip karo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Slyusareva L.V.

Padha manggon kaya sing sehat, mung kualitas urip sing luwih elek. Iki minangka panyebab kronis saka sistem saraf sing ora bisa nyegah wektu urip.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol