Inozemtsev Fyodor Ivanovich

Inozemtsev Fyodor Ivanovich mlebu sajarah kesehatan umum Rusia, ora mung minangka bedah luar biasa lan dokter dhokter, nanging uga minangka reformis. Jeneng Feodor Ivanovich digandhengake karo sing pisanan ing anesthesia ethereal Empayar Rusia sing dilakoni sajrone operasi kanggo mbusak tumor payudara. Kajaba iku, pangembangan metode kanggo ngobati kolera, karya ilmiah saka bidang riset sistem saraf otonom uga digandhengake karo jenenge.

Bobrov Alexander Alexeevich

Bobrov Alexander Alekseevich (1850-1904) lulusan Fakultas Kedokteran Universitas Moskwa, ing ngendi dheweke ndadekake dheweke dadi mahasiswa amarga karyane "geger gegandhen lan kejutan". Praktek dianakaké ing klinik bedah Novatsky.

Sklifosovsky Nikolay Vasilyevich

Sklifosovsky Nikolai Vasilyevich (1836-1904) - pangadeg operasi militer ing rongga weteng, direktur Institut Imperial ing St. Petersburg.

Dyakonov, Pyotr Ivanovich

Petr Ivanovich Dyakonov (1855-1908) yaiku salah sawijining ahli bedah ing Rusia. Aktivitas ing obat kasebut ditondoi dening macem-macem kapentingan lan penemuan. Panjenenganipun nedahaken minat khusus wonten ing pengembangan anatomi topografi. Antarane sumbangan utama Petr Ivanovich kanggo ilmu pengetahuan iki, panggonan khusus dijupuk kanthi gambaran ruang angkasa digawe dening serat.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol