Panyerepan: mbayar transportasi

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Layanan ambulans ngirimake pasien ing kasus ing ngendi rumah sakit darurat dibutuhake. Dadi, ing pasien kasebut, minangka aturan, ana referral karo indikasi tanggal rawat inap lan jeneng institusi medis. Kajaba iku, kudu ditemokake yen pasien ing kondisi sing ora ngidini dheweke bisa mandhegani ing institusi medis, ing sawetara kasus transportasi dibutuhake ing posisi semi utawa lungguh kanthi nggunakake tandu.

Bantuan sepindah kanggo getihen

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Bantuan sepindah kanggo nutup getih ora mung bantuan sepisanan kanggo getihen lan wounds, nanging uga patah, kalebu ciloko kang ditutup. Définisi medis trauma muni kaya iki - efek dadakan ing awak saka obyek eksternal, sing nyebabake gangguan anatomi lan fungsional.

Urip darurat kanggo pendarahan paru-paru

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Pendarahan paru-paru yaiku pelepasan saka saluran napas sajrone batuk getih utawa getih resik sajroning bentuk sputum. Pendarahan paru-paru minangka komplikasi serius lan mbebayani maneka penyakit pernapasan, spesifik utawa ora khusus, uga tumor ganas lan karusakan paru-paru.

Bantuan sepindah kanggo drowning

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Kanggo jinis lan alasan - tenggorokan bener utawa "udan", yen akeh banyu lumebu ing wit bronkial lan "garing" utawa asifat oksidik - yen banyu tetes pisanan, nglebokake trakea, nimbulake refleks aktivitas napas lan jantung, Tipe iki kalebu kejutan kang abot, uga bisa ditemoni ing sekunder.

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngrujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara intake getih sing sugih oksigen menyang sel-sel miokardium lan kebutuhan oksigen kanggo sel kasebut. Kekurangan oksigen iki ngasilake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Bantuan sepindah ing arrhythmia

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Saben kita kanthi periodik kanthi ngupayakake fisik utawa sawise dheweke, kadhangkala kanthi istirahat sakdawane turu, ana sensasi ing dhaérah jantung ing sajroning interupsi, pudar, denyut jantung kanthi cepet. Iki ora ateges menawa ana penyakit jantung. Malah ing wong sing sehat, ana panyimpangan ing sajroning atine, nanging iki jarang lan minangka aturan, ora suwé lan liwat.

Blok gelang atrioventricular 2

pengarang: dokter Tatintsyan VA

Blokade atrioventricular saka tingkat II utawa pamblokiran jantung kelas II ditondoi kanthi gangguan, telat utawa interrupted transmisi pulsa atrial liwat simpul atrioventricular menyang ventrikel.

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran partial saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol