Pucuk kuku

pengarang: dokter Zhilyuk V.Yu.

Cara sing paling gampang kanggo nyuda kuku yaiku nyelehake obyek sing abot ing sikil, kanggo nggoleki seselan, kanggo ngencerake driji ing lawang. Sampeyan bisa mlaku ing sikil, sampeyan bisa ngalahake bal nalika dolanan bal.

Gejala kuku bruised.

Perawatan felon subungal

Panganggité: Surgeon Denisov MM

Jenis felon iki ditondoi dening lokalisasi ing sangisore piring kuku, sauntara uga winates utawa ngekspor kabeh kuku.

Pucuk kuku ing tangan

pengarang: dokter Ambrosova I.A.

Ngemoake kuku ing lengen iku minangka gangguan sing meh saben wong bisa nyedhaki dina saben dinten. Cilaka kasebut bisa diduweni kanthi mencubit kuku kanthi lawang utawa ngremukake kanthi abot. Ana akeh kahanan sing kemungkinan lencana, lan mung ora realistis nyatakake kabeh, mung kanggo nyegah cilaka kanthi satus persen. Mulane kudu ngerti metode nyediakake sepindah kanggo kuku rusak kanggo pemulihan sing cepet lan tanpa rasa sakit.

Sikat ing kuku

pengarang: dokter Kamneva A.N.

Saben kita ing saindhenging gesangipun paling sithik sawisé nampa cedera tipis ing sikilé. Pinching lan bruising saka driji, sing tiba ing wong-wong mau obyek abot lan ora banget ora arang banget. Konsekuensi sing paling nyerang saka ciloko kuwi yaiku munculake hematoma ing pucuk, sing ora seneng banget, lan kadhangkala ngetokake mata.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru