Pucuk kuku ing sikil

pengarang: dokter Zhilyuk V.Yu.

Cara sing paling gampang kanggo njaluk kuku sing nyenyet yaiku nyelehake obyek sing abot ing sikilmu, kesandhung ing bab sesrawungan, ngusap driji ing lawang. Sampeyan bisa mlaku mlaku-mlaku, sampeyan bisa mbatalake bal, muter bal-balan.

Gejala cedera pucuk.

Pangobatan panaritium subungual

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Jenis panarut iki ditondoi dening lokalisasi ing sangisore piring kuku, nalika dumunung salah siji winates utawa ngekstrak kabeh kuku.

Pucuk kuku ing tangan

pengarang: dokter Ambrosova I.A.

Kuku sing nyenyet ing lengen minangka gangguan sing meh saben wong bisa urip ing saben dinten. Trauma kaya kasebut bisa diduweni dening nyemprotake kuku nganggo lawang utawa nggepuk karo sing abot. Ana akeh kahanan kang ana bebaya cidra, lan kabeh mau mung ora diwatesi, kaya nyegah kemungkinan ciloko dening satus persen. Mulane sampeyan kudu ngerti metode sepindah kanggo kuku rusak kanggo pemulihan sing cepet lan tanpa rasa sakit.

Buntut ing kuku

pengarang: dokter Kamneva A.N.

Saben kita ing salebeting gesang sanadyan wekdal punika pikantuk trauma gampang saking driji sikil utawa sikil. Pinches lan bruises saka driji, sing mateni abot lan ora banget obyek ing wong ora dadi langka. Akibat sing paling nyerang saka ciloko kasebut yaiku katon sing ngremukake kuku kuku, sing ora bisa nyenengake, lan ing wayah mbebasake mata.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi