Pangobatan obat-obatan pankreas

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Radang pankreas - pancreatitis kronis berkembang amarga ekskresi tertunda lan aktivasi intra-organ pankreas enzim. Mangkene, ing tembung liya, enzim sing diasilake dening pancreas lan sing kudu dilebokake ing pembubaran protein pangan sing diaktifake ing kelenjar kasebut dhewe lan wiwit dissolve iku! Ing obat, proses iki diarani autolysis - pembubaran awak.

Narkrosika pankreas: gejala lan perawatan

Panganggité: dokter bedah abdomen Denisov M.М.

Ing 10% kasus marang latar mburi pancreatitis akut, nekrosis pankreas berkembang. Kerusakan serat ing sekitar pankreas, lobulus, lan sel panci pancen disebabake dening tumindak lipase (enzim pankreas).

Abses saka pancreas

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Klinik penyakit sing kaya mengkono kuwi minangka abses pankreas, sing pisanan diterangake dening V Portal Doctor ing taun 1804. Wiwit saiki, meh ora ana sing diganti. Abses dhewe yaiku peradangan purulen, sing disertai dening lebur jaringan, kanthi pembentukan rongga, sing biasane diisi kanthi isi purulen.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol