Compaction in the mammary gland in children

pengarang: Pediatrician Zheludkov U.S.

Pemadatan susu ing bocah bisa kedadeyan kanthi macem-macem alasan. Alasan kasebut minangka tumor tumor (asring fibroadenomas). Ing bocah-bocah wadon, induration (thelarche) ing kelenjar mammary bisa amarga wiwitan saka organ genital (ovarium). Nanging, kapentingan khusus yaiku ningkatake kelenjar susu - gynecomastia.

Werna dodo ing wanita

pengarang: dokter Vasiltsov AG

Ing jaman kuna, asumsi tartamtu digawe sing nyebutake yen wong sing nduweni ciri-ciri tartamtu saka struktur awak (habitus utawa konstitusi) duwe risiko tambah "ngaku" penyakit tartamtu.

Kekuwatan ing dada

pengarang: dokter Tarasova Olga

Akeh, paling sethithik ing uripe, ora nyenengake ing wilayah retrosternal. Alasan kasebut uga paling maneka warna. Mung dhokter bisa nemtokake nyebabake kondisi kasebut.

Kadhangkala, perlu kanggo nindakake seri studi kanggo njlentrehake gambar kasebut.
Ora nyenengake ing wilayah dada bisa nyedhiyakake dhewe: minangka rasa sakit, asphyxiation, tekanan, sensasi kobong. Iku gumantung, ing babagan apa organ sing dumunung ing dhadhane, kasebut ngirim sinyal sing kesusuasan.

Epidermal Staphylococcus ing susu

pengarang: dokter, Ph.D. Andreeva S.G.

Staphylococcus epidermal yaiku bakteri sing ana ing kulit manungsa (mula jenenge) minangka bagéan saka microflora normal. Kita ora manggon ing negara konfrontasi karo kabeh mikroorganisme. Welasan spesies kasebut bebarengan karo manungsa, ora mung tanpa gawe piala, nanging uga melu nyegah keseimbangan tartamtu.

Nipple wrenches: penyebab, pratandha lan perawatan

Pangarang: dokter Krivega MS

Wen utawa lipoma minangka tumor jambon sing tuwuh saka jaringan adipose ing panggonan sing ana jaringan lemak (iki ora mung ana ing kulit, ing ngendi akeh wong ngimpi ngurangi volume, nanging uga ana organ internal). Wen uga bisa ditemokake ing dodo, kadhangkala - simetris ing loro kelenjar mammary.

Atheroma saka kelenjar mammary

pengarang: dokter Leshkov VE

Ateroma minangka neoplasma sing disebabake dening inflamasi kelenjar sebaceous, sing ana ing jero sekresi sebaceous sing diprodhuksi dening kelenjar iki. Externally, katon kaya pendidikan, banget protruding ndhuwur kulit. Bisa ditemokake ing sembarang papan, nanging biasane dokter kudu ngatasi atheroma ing kulit, gulu lan pucuk, pasuryan (ing segi tiga nasolabial utawa alis), ing wilayah genital (scrotum, perineum, labia majora utawa pubis) ing dada (penyakit iki diarani atheroma dada).

Payudara cyst puncture: tujuan lan teknik

pengarang: dokter Demchenko N.I.

Cyst minangka pendidikan sing tembok kalebu jaringan ikat sing padhet, lan isi kasebut uga beda (cairan, mushy, getih). Ukuran kista payudara bisa bervariasi saka sawetara milimeter nganti 3-5 centimeter. Ing palpation, kista kasebut bisa ditemokake, minangka bentuk pembentuk kandhel kanthi tembus alus lan kontur alus.

Condensation Breast-Sealing in Breastfeeding

pengarang: endocrinologist Riazova E.A.

Kandhutan lan kelahiran ngganti hormon-hormon awak wadon, nyiapake kanggo proses nyusoni bayi. Owah-owahan gedhe dumadi ing kelenjar mammary.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru