Senyawa ing susu ing bocah-bocah

penulis: dokter ahli keluarga Zheludkov AS

Kondensasi ing dada ing bocah bisa dumadi kanthi maneka warna alasan. Penyebabe bisa dadi tumor (luwih asring fibroadenoma). Ing bocah-bocah wadon, kompatibilitas (telarhex) ing payudara bisa dadi asil saka wiwitan kegiatan organ genital (ovarium). Nanging, kapentingan kasebut minangka paningkatan kelenjar payudara - gynecomastia.

Werna dodo ing wanita

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Ing jaman kuna, asumsi tartamtu digawe, sing nyatakake yen wong sing duwe ciri-ciri tartamtu saka struktur awak (habitus utawa konstitusi) duwe risiko tambah "ngaku" penyakit tartamtu.

Kekuwatan ing dada

pengarang: dokter Tarasova Olga

Akeh, sethithik sapisan ing umur, ora nyenengake ing wilayah retrograde. Alasan kasebut bisa uga beda-beda. Iku mung dhokter sing bisa nemtokake apa kondisi kasebut wis muncul.

Kadhangkala, perlu kanggo nindakake seri pasinaon sing bakal njlentrehake gambar kasebut.
Ora nyenengake ing wilayah retrosternal bisa ndheweni dhewe: kaya nyeri, nyedhot, tekanan, sensasi kobong. Gumantung, ing babagan apa organ tartamtu, dumunung ing dhaerah, menehi sinyal kahanan kang ora ngepenakke.

Epidermal staphylococcus ing susu susu

pengarang: dokter, Ph.D. Andreeva S.G.

Staphylococcus epidermal yaiku bakteri sing manggoni kulit manungsa (mula jenenge) minangka bagéan saka mikroflora normal. Kita ora manggon karo kabeh mikroorganisme ing negara konfrontasi. Welasan spesies kasebut bebarengan karo manungsa, ora mung tanpa nyebabake karusakan, nanging uga melu ing njaga keseimbangan tartamtu.

Wenhead nipples: penyebab, pratandha lan perawatan

Panganggité: Dokter Kutchga MS

Wen utawa lipoma minangka tumor jambon sing mundak akeh saka jaringan adipose ing panggonan sing ana jaringan lemak (iki ora mung ana ing kulit, ing ngendi akeh ngimpi kanggo ngurangi volume, nanging uga ana organ internal). Wen uga bisa ditemoni ing puthung, kadhangkala kanthi simetris ing loro kelenjar susu.

Atheroma saka susu

penulis: dhokter Leshkov V.E.

Arosa iku neoplasma sing disebabake dening inflamasi kelenjar sebaceous, sing ngemot rahasia sebaceous sing disekresi dening kelenjar iki. Jeblugan katon kaya pendidikan sing nyedhaki kulit ing ndhuwur. Bisa katon ing ngendi wae ing awak, nanging biasane para dokter kudu nyekel atheroma ing kulit kepala, gulu lan pucuk, pasuryan (ing segitiga nasolabial utawa perut alis), watara alat kelamin (scrotum, perineum, labia gedhe utawa pubis) ing dada (penyakit iki diarani atheroma mammary).

Suntikan kista payudara: tujuan lan teknik

pengarang: dokter Demchenko N.I.

Kista kasebut minangka pembentukan sing tembok kalebu jaringan ikat kang padhet, lan isi kasebut bisa dadi beda (cairan, mukosa, getih). Dimensi cysts payudara bisa beda-beda saka sawetara milimeter nganti 3-5 centimeter. Nalika palpation, kista kasebut minangka proligsi kandhel kanthi tembok sing alus lan malah kontur.

Kombinasi susu ing nyusui

pengarang: endocrinologist Ryauzova E.A.

Pregnant lan babarané ngganti latar hormonal awak wadon, nyiapake kanggo proses nyusoni bayi. Owah-owahan gedhe dumadi ing kelenjar mammary.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi