Tanda-tanda pisanan penyakit Parkinson

pengarang: dokter Cazonova O.I.

Penyakit Parkinson minangka penyakit neurodegeneratif sing progresif ing otak sing ana gegayutan karo karusakan ing wilayah tengah sing tanggung jawab kanggo gerakan gerakan sukarela, koordinasi lan lancar.

Apa Penyakit Parkinson Dianggep?

panulis: dhokter Kraevskaya Elena

Parkinsonisme minangka kelompok penyakit kronis sing gegandhèngan karo gangguan otak lan sumsum tulang belakang. Lan sadurunge kita ngomong babagan perawatan, ayo ningali penyebab penyakit kanggo gejala lan diagnosa.

Carane akeh urip karo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Slyusareva L.V.

Padha manggon kaya sing sehat, mung kualitas urip sing luwih elek. Iki minangka panyebab kronis saka sistem saraf sing ora bisa nyegah wektu urip.

Apa penyakit Parkinson bisa diobati?

pengarang: dokter Angela Apercoy

Penyakit Parkinson minangka penyakit kronis. Saiki, obat modern ora ngerti obatan utawa metode liya sing bisa ngobati penyakit kasebut. Nanging, kanthi nggunakake metode modern therapy kanthi efektif bisa ngatasi manifestasi utama penyakit kasebut, ngurangi keruwetan. Sampeyan bisa njaga aktivitas saben dinten profesional lan rutin ing tingkat sing tepat.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol