Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter Antonova A.Yu.

Blokade androgenik sing paling gedhé yaiku salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut pengaruh hormon seks lanang - androgens (testosteron).

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng sing salah kanggo konsep sing beda. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

SA blokade 1 derajat 1 tipe utawa jinis liyane ana?

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Salah siji pelanggaran sing kerep ditindih yaiku apa sinoalrial, utawa blokade CA. Perlu dicathet menawa blokade SA ana ing 0.17 - 2.4% populasi, luwih asring diproteksi sawise 55 - 60 taun lan luwih kerep dadi wanita tinimbang wong.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran sebagian saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Akibat kesalahan lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Jantung iku organ unik sing nuntun dhéwé, yaiku, nduweni automaticity, nanging, mesthi, njupuk kaperluan awak lan ora tanpa gangguan ing karya sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi bag otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang koyone.

Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa sing ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Pemblokiran AV jurusan 2

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh metode kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG ndadekake bisa ndeteksi ora mung infark miokardial, uga owah-owahan utawa gangguan ing konduktivitas pulsa listrik ing jantung, lan ora tansah owah-owahan iki diiringi dening keluhan saka pasien. Conto patologi kasebut minangka blokade atrioventricular saka tingkat 2.

Shunting Cardiac

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Pelepasan sirkulasi arteri koroner utawa panyimpenan saka pembuluh jantung iku minangka operasi sing nguripake sirkulasi getih marang bagean jantung sing sadurunge ora ana ing getih. Iki digawe kanthi nyedhot getih ing pembuluh cendhak, yaiku, prau-prau sing adoh karo situs masalah.

Shunting ati sawise serangan jantung

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Sayange, penyakit kardiovaskular saiki dadi papan pandhereke antarane manungsa. Wong-wong uga dadi sabab sing paling kerep diarani mati kanggo wong-wong umur kerja (utamané wong).

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngrujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara intake getih sing sugih oksigen menyang sel-sel miokardium lan kebutuhan oksigen kanggo sel kasebut. Kekurangan oksigen iki ngasilake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi