Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter A. Yu Antonov

Blokir androgen sing paling gedhé minangka salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut aksi hormon seks lanang - androgens (testosteron).

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Yu.V. Kulagina

Sing asring mengkono, istilah kardiolog lan entri sing ora bisa dimanfaatake ing gambaran ECG bakal ngeculake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé diagnosa sing ora ana ing saben dinten. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora bakal akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blockade" lan "ventricles."

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasiltsov AG

Otot jantung duwe sifat khusus dibandhingake karo organ liya ing awak manungsa. Sifat kasebut minangka konduktifitas impuls sing dumadi ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Apa SA blockade 1 degree 1 utawa tipe liyane ana?

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Salah pelanggaran sing kerep ditindakake yaiku sing disebut sinoatrial, utawa blokade SA. Perlu dicathet menawa blokade SA ana ing 0.17 - 2.4% saka populasi, luwih asring ing wanita sawise 55 - 60 taun lan rada luwih asring ing wanita tinimbang wong.

Blokade saka bundel tengen tengen

pengarang: cardiologist Makarenkova T. Yu.

Blokir saka bungkus tengen (BPNPG) iku gangguan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing ngendi konduksi denyut listrik saka simpul atrioventricular menyang ventrikel tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan parsial saka sikil tengen p.

Blokade mbatalake mburi sikil tengen

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake saka bundhas tengen (disingkat NBPNG) yaiku gangguan partai elektrikal liwat sikil tengen bunderan tengen.

Akibat saka blokade lengkap saka bungkus kiwa-Nya

pengarang: rehabilitasi dokter Maslak A.A.

Jantung iku organ unik sing ngatur dhéwé, yaiku: nduweni automatisme, nanging mesthi njupuk kaperluan awak lan ora ngganggu kerja sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi tas otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang bisa uga katon.

Blokade lengkap saka bundel tengen Nya

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sampeyan nemtokake electrocardiogram kanggo sampeyan: mesin sing kaku, kabeh tumpukan kabel sing nganggo cangkir suctione, lan tape dawa sing ditulis karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan gundhul?

Sederek, sayang, metode decoding ECG ora bisa dicritakake. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen kita ngomong babagan singkatan ora adil - PBNPG, uga dikenal minangka blokade lengkap saka bundel tengen Panjenengane.

AV blockade 2 derajat

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Senadyan akeh cara kanggo diagnosa penyakit jantung, salah sawijining studi sing paling bisa diakses lan informatif isih elektrokardiografi. ECG bisa ndeteksi ora mung infark miokardial, nanging uga owah-owahan utawa gangguan ing kondhisi listrik ing jantung, lan owah-owahan kasebut ora tansah diiringi dening keluhan saka pasien. Conto kayata patologi yaiku tingkat block II atrioventricular.

Shunting saka pembuluh jantung

pengarang: dokter Kuznetsov M.A.

Operasi bypass arteri koroner utawa ngoperasikake pembuluh jantung minangka operasi sing nguripake sirkulasi getih ing wilayah jantung sing ana kekurangan pasokan getih. Iki digawe kanthi nyedhot getih liwat pembuluh cendhak, yaiku, yaiku prau-prau sing dilewati ing wilayah masalah.

Jeblugan jantung sawise serangan jantung

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Sayange, penyakit kardiovaskular saiki dadi papan pandhereke antarane manungsa. Padha uga sabab sing paling kerep mati kanggo wong-wong umur kerja (utamane wong).

Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter darurat Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngarujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara sumber getih sing sugih ing oksigen kanggo sel miokardium lan kabutuhan oksigen saka sel kasebut. Kekurangan oksigen iki nyebabake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru