surgery wigati

Coba rong aspèk dhasar, sawetara kahanan ing urip kang saben wong kudu duwe sawetara kawruh saka surgery.



Thiy Arab Hungarian Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuanian Yunani Inggris Italia Georgian Turki
Armenian Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irish Jerman Finnish Hindi Slovak Turki Walanda Chinese Prancis Japan Yavansky Korean Panjabi