Perawatan saka purulent wounds

Luka purulen ditondoi dening anané pus, necrosis jaringan, perkembangan mikroba, edema jaringan, panyerapan racun. Prinsip pengobatan lara purulen adhedhasar piwulangan babagan proses-proses sing kedadeyan ing tatu nalika marasake awakmu, lan kondisi sing ningkatake regenerasi. Tugas perawatan: pembuangan pus lan jaringan necrotic; abang edema lan exudation; kontrol mikroorganisme.

Luwih kanggo ngobati penyakit purulent

Rana - karusakan mekanik kanggo jaringan kanthi nglanggar integritas. Punika mbuktekaken bilih kangge pangembangan infeksi ing tatu punika perlu gadhahi awak 105-106 mikroba saben 1 gram tissue. Iki minangka tingkat kritis sing disebut "kritis". Nanging tingkat "kritis" mungkin kurang. Saiki dianggep menawa luka sengaja disebabake dening bakteri, utawa kena infeksi.

Ointment kanggo penyembuhan kanthi cepet

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Supaya urip kita disusun, sing wiwit cilik kita kudu ngadhepi masalah kasebut minangka wounds. Iki alam, amarga meh ora bisa nyebabake ciloko. Alami, kepinginan kanggo nyingkirake wounds kasebut kanthi cepet sabisa bisa. Ing sambungan iki, ana perlu ngobrol kanthi rinci babagan cara ngatasi masalah wounds, apa persiapan lan salep ana lan sing dianjurake kanggo nggunakake.

Perawatan saka wounds lan abrasions

Panganggité: Kamneva A.N.

Apa pitulungan pisanan karo goresan, abrasion lan lara?

Cukup asring bocah lan wong diwasa ngrusak jaringan alus lan ngrusak integritas kulit kaya luka, abrasion lan goresan. Mulane, penting banget kanggo saben wong ngerti apa bantuan sepisanan ing njero goresan, abrasion lan lara

Bantuan sepindah kanthi abrasion ing sikil

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Mbokmenawa, grazes lan goresan minangka salah sawijining lesi kulit sing paling umum, sing ora mesthi aman kanggo urip lan ngliwati "dhewe" (paling ora, saora-orane katon sepisanan). Ing artikel iki, kita bakal nganggep masalah apa abrasion, apa fitur nalika muncul ing sikil, lan uga kita bakal fokus ing sawetara aspek perawatan.

Antibiotik Kanggo Luka Purulent

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Awak kita minangka sistem biologi kompleks kanthi potensial ageng kanggo marasake awakmu dhewe, kalebu marasake awak saka lara. Dadi, tugas utama kanggo ngobati penyakit purulen yaiku nggunakake obat-obatan sing disiapake gumantung ing tataran proses.

Carane narik pus saka tatu

Panganggité: surgeon Yurevich VV

Kabeh jinis inflamasi sing ana ing awak manungsa, peradangan purul kasebut dianggep minangka salah siji sing paling angel lan mbebayani kanggo kesehatan lan urip. Kekuwatan saka proses apa wae purulent gumantung banget marang faktor kaya lokasi abscess, prevalensi, kondisi awak manungsa, kakebalan, umur, anané penyakit bebarengan lan luwih akeh.

Atheroma purulent: Penyebab lan perawatan minimally invasif

pengarang: dokter Alafinov V.D.

Atheroma purulent yaiku inflamasi mikroba sing akut saka isi kelenjar kulit sebaceous sing digawe lan diregani. Kelenjar sebaceous dumunung ing kekandelan kulit lan cedhak karo folikel rambut. Kelenjar iki ngasilake pelumas lemak kanggo rambut lan kulit. Nalika plugging duktus excretory, cysts bisa dibentuk - kantong diisi karo massa sebaceous kaya pulp. Ing kabeh panggonan nalika rambut tumbuh lan ana kelenjar sebaceous, ateroma bisa mbentuk. Paling asring katon ing wilayah sirah, pasuryan, punggung, gulu, kelamin.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi