Purulent luka perawatan

Weruh purulen ditondoi dening anané pus, necrosis jaringan, pangembangan mikroba, bengkak jaringan, nyerep racun. Prinsip perawatan lara purulen adhedhasar panliten babagan proses sing kedadeyan ing tatu sajrone marasake awakmu lan kondisi kondusif kanggo regenerasi. Tugas perawatan: pembuangan pus lan jaringan necrotic; abang edema lan exudation; perang nglawan mikroorganisme.

Cara ngobati tatu festering

Rana - karusakan mekanik kanggo jaringan sing nglanggar integritas. Wis dibuktikake yen kanggo perkembangan infèksi ing tatu, 105-106 badan mikrobial dibutuhake saben gram tissue. Iki minangka tingkat kritis sing disebut "kritis". Nanging tingkat "kritis" bisa kurang. Saiki, dianggep menawa saben tatu ora sengaja disebabake dening bakteri utawa sing kena infeksi.

Ointment kanggo penyembuhan cepet tatu

Panganggité: dokter Deryushev A.N.

Iki minangka cara urip kita disusun, sing wiwit cilik kita kudu ngadhepi masalah kasebut minangka wounds. Iki alam, amarga supaya ciloko meh ora bisa. Alami, kepinginan kanggo nyingkirake wounds kasebut sanalika bisa. Ing hubungan iki, ana perlu ngobrol kanthi rinci babagan cara ngatasi masalah wounds, apa obat-obatan lan salep sing ana lan apa sing disaranake digunakake.

Nangani wounds lan abrasions

Panganggité: dhokter Kamneva A.N.

Apa bantuan pisanan kanggo goresan, abrasion lan lara?

Cukup asring, bocah-bocah lan wong diwasa ngrusak jaringan alus lan nglanggar integritas kulit kaya luka, abrasion lan goresan. Mulane, iku penting banget kanggo saben wong ngerti apa bantuan pisanan kanggo goresan, lara lan lara.

Bantuan sepindah kanggo abrasion ing sikil

pengarang: dokter Kuznetsov M.A.

Mesthi, abrasions lan goresan minangka salah siji saka lesi kulit sing paling umum, sing ora mesthi aman kanggo urip lan lunga meh "dening awake dhewe" (paling ora, mung katon ing pandang sepisanan). Ing artikel iki, kita bakal nliti pitakonan babagan abrasion apa, apa fitur nalika lagi ana ing sikil, lan uga fokus ing sawetara titik perawatan.

Antibiotik kanggo lara purulent

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Awak kita minangka sistem biologi kompleks kanthi potensial ageng kanggo marasake awakmu, kayata penyembuhan luka. Mangkono, tugas utama kanggo ngobati penyakit purulen yaiku nggunakake obatan gumantung ing tahap proses.

Carane njaluk pus metu saka tatu

Panganggité: Surgeon Yurevich V.V.

Kabeh jinis inflamasi sing ana ing awak manungsa, peradangan purulen dianggep minangka salah siji sing paling rumit lan duweni potensi mbebayani kanggo kesehatan lan urip. Kerumitan proses purulen gumantung banget marang faktor-faktor kaya lokasi abscess, prevalensi, negara awak, kakebalan, umur, anané penyakit bebarengan lan luwih akeh.

Atheroma purulent: Penyebab lan perawatan minimally invasif

pengarang: dokter Alafinov V.D.

Atheroma purulent yaiku inflamasi mikroba akut saka isi kelenjar kulit sebaceous lan dicelup. Kelenjar sebaceous dumunung ing kulit lan kanthi rapet adoh karo folikel rambut. Kelenjar iki ngasilake pelumas lemak kanggo rambut lan kulit. Nalika blockage saka saluran duktus bisa mbentuk kista - kantong sing diiseni massa sebaceous mushy. Ing kabeh panggonan ing ngendi rambut tumbuh lan ana kelenjar sebaceous, ateroma bisa mbentuk. Paling asring katon ing sirah, pasuryan, punggung, gulu, alat kelamin.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru