Setel bedhil bedhil

A set of surgical scalpels reusable. Alat utama ing karya para dokter bedah.

Set alat kanggo skeletal rangka

Piranti alat traumatologis kanggo daya tarik skeletal:

1 - Kirschner Staple karo ujar kanggo traksi skeletal. Ing istilah sing penting fungsi, piranti Ilizarov meh podho.

2 - Pengeboran tangan serves kanggo ngebor lubang menyang jarum bakal pass.

Gunting Sauerbruch - Freya

Gunting bedah Sauerbruch - Freya guillotine tipe kanthi ujung gabungan bilah kanggo pemisahan jaringan konektif.

A set trocoh kanggo puncturing rongga abdominal

A set instrumen kanggo laparocentesis (puncture saka rongga abdominal) iku fitur macem-macem. Ing sisih tengen iku trocar klasik. Ing tengah ana trocar karo regulator. Tengkorak lengkung kiri gampang nalika situasi pasien ngakoni lambung ascites lan kudu nglakokake tusukan ing sangisoré abdomen supaya ora ngrusak jaringan ing sakubenge (trocar langsung kasebut bakal luwih traumatis).



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol