Gnoytsya jahitan

Panganggité: Dokter Kutchga MS

Yen suture postoperative, iki nuduhake siji bab: tatu iku infèksi, ora infèksi sing durung mesthi, nanging sawijining bakteri. Iki tegese sampeyan kudu ngobati karo antibiotik, lan ora dhewe, nanging kanthi bantuan saka bedhah sing nindakake operasi kasebut.

Faktor predisposisi marang munculna infeksi ing tatu:

1) Operasi iki ditindakake ing organ sistem genitouriner, usus, orofarynx, ing gallbladder kanthi nglanggar integritas organ kasebut (yaiku, isi unsterile sing tiba ing tatu);

Jahitan wis bubar - panyebab, perawatan lan konsekuensi

Panganggité: surgeon Yurevich VV

Operasi bedah yaiku apogee saka seni obat sacara umum lan operasi, minangka bagéan integral saka iku. Operasi kasebut minangka salah sawijining jinis perawatan lan diagnostik, ciri khas yaiku invasi awak manungsa.

Jambon ing uterus sawise cesarean

Panganggit: Doktor Ivanova Yu.A.

Babagan caesar iku salah sawijining cara saka lair bocah, kasusun saka kanyatan manawa maneka warna jaringan alus sing dipotong liwat prosedur bedhah (sing banjur dijenengi) lan bocah sing diekstrak saka weteng ibu. Kanggo cara iki, ana pirang-pirang jinis potongan kulit lan uterus.

Dadi ngemot lapisan sawise operasi

Panganggité: Dokter Kutchga MS

Ingkang paling utama sasampunipun operasi punika lapisan mboten ngecul. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal proses kanggo sawetara dina nalika sampeyan lagi ing rumah sakit. Biasane cara iki digunakake: rendhem bandage sadurunge (yen wis garing) karo hidrogen peroksida, banjur smear karo alkohol, banjur - kanthi ijo utawa iodine. Yen ahli bedah ora weruh tanda inflamasi tatu utawa suppuration, banjur kanggo 3-4 dina sawise perawatan alkohol-ijo sabanjuré, dheweke ora bisa nggunakake bandage ing kabeh. Sadurunge ngeculake, sampeyan kudu nyaritakake cara kanggo ngurus rumen ing omah saiki, tinimbang smear kasebut.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol