LFK karo Parkinson's Disease

pengarang: dokter Stryuk ON

Penyakit Parkinson, uga disebut paralysis tremor, minangka penyakit kronis sing ora bisa ditindakake kanthi progresif sing luwih kerep ditemokake ing umur 45-70 taun lan nduweni karakter turun temurun ing 30% kasus.

Penyebab Parkinson's Disease

penulis: dhokter Zhuk Т.М.

Penyakit parkinson (Parkinsonism) yaiku penyakit kronis saka sistem saraf manungsa, sing nimbulaké gejala kayata obahe sing ditindakake, rigiditas otot lan tremor.
Iki minangka akibat saka sédané sèl saraf sing gedhé (neuron), zat ireng ing otak tengah lan ing saraf liya ing sistem saraf pusat. Umumé, miturut norma-norma, saben dina saben kita nduweni proses kasebut, nanging ing kasus nalika nomer kasebut saya tambah akeh - ana penyakit Parkinson.

Pangobatan anyar kanggo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Detkov VA

Penyakit Parkinson minangka penyakit progresif sing kronis saka sistem saraf.
Punika adhedhasar pati neuron ing bagean tartamtu saka sistem saraf pusat. Kaping pisanan, iki nuduhake pusat paling penting saka sistem ekstrapyramidal (zat ireng) lan otak terminal (pallid sphere). Minangka asil saka karusakan saka sel saraf, tingkat dopamin mudhun. Iki nyuda fungsi neuron sing nyawijekake (kanggo wong-wong mau, dopamin minangka pemancar utama impuls syaraf); angger normal otot diganggu. Lan uga, kaseimbangan dopamin lan neuron gumantung sakabehe diganggu. Sing terakhir nambah kegiatane.

Endi Penyakit Parkinson Dianggep?

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Penyakit Parkinson minangka penyakit serius sing digandhengake karo owah-owahan degeneratif ing sistem saraf pusat, manifestasi utama sing ora bisa nindakake gerakan sing sewenang-wenang.

Penyakit iki bisa dadi kongenital lan diduweni. Penyakit Parkinson sing disedhiyakake katon ing sangisoré pengaruh sawetara faktor eksternal, kayata nalika kena bahan kimia tartamtu, nalika njupuk obat, sawise ciloko kepala sing abot.

Ekspektasi kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Kanggo klompok pathologi, kanthi asor sistem saraf pusat, yaiku sing paling umum ing donya, penyakit Parkinson. Dikertifikasi yen tuwa iku salah sawijining faktor risiko ing wiwitan penyakit. Iki nyebabake keprigelan kanggo saben wong, utamane luwih saka 60, lan pitakon babagan pangarep-arep urip.

Carane akeh urip karo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Slyusareva L.V.

Padha manggon kaya sing sehat, mung kualitas urip sing luwih elek. Iki minangka panyebab kronis saka sistem saraf sing ora bisa nyegah wektu urip.

Apa penyakit Parkinson warisan?

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Penyakit Parkinson minangka penyakit degeneratif kronis, kanthi karusakan progresif tumrap sistem saraf pusat, sing dilakoni kanthi nglanggar gerakan sukarela.


Penyakit iki umum, umume ing wong tuwa sawise 60 taun. Nalika wiwitan, bisa nganti 40 taun. Ana kasus bentuk Parkinsonisme remaja, nalika umure nganti 20 taun.

Diet kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Sholenkina О.N.

Penyakit Parkinson minangka penyakit kronis saka sistem saraf pusat, sing didhasarake karo gangguan ing metabolisme dopamin (zat amarga impuls saraf sing dilakoni ing implementasine motor acts ditularake ing awak manungsa), penyakit kasebut sacara klinis diwenehake dening gangguan motorik.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol