Fenomena Wolff-Parkinson-Putih

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Wolff-Parkinson-White sindrom iku sawijining kondisi sing ditondoi dening kontraksi prasaja salah sawijining ventrikel jantung, kecenderungan tachycardia supraventricular (laju denyut jantung), lan katon fibrillasi atrium lan flutter. Iki amarga kasunyatan sing ana ing ati ana balung konduksi syaraf tambahan sing bisa langsung ngiringke pengaruhe saka atria menyang ventrikel.

Pijet kanggo Parkinson's Disease

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Kanthi panyakit kasebut minangka penyakit Parkinson, pijet dianggep minangka teknik sing penting banget, amarga pasien mundhut kabisan kanthi bebas. Pijet ningkatake pembaharuan mobilitas otot, nanging penting banget amarga efek positif ing sistem saraf pusat. Nalika Parkinsonism pijet dienggo kanggo nindakake saben dina utawa paling ora saben dina liyane. Ing therapy complex, iki menehi asil banget.

Nutrisi kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Novikova S.P.

Masalah nutrisi kanggo penyakit Parkinson kanggo pasien lan keluarganya sangat relevan (penting). Masalah nutrisi kuwi minangka manifestasi saka penyakit kasebut minangka obah ora bisa ditindakake lan angel nyenengake lan ngulu panganan, uga kena levodopa, ngurangi rasa napsu lan mual.

Penderitaan pasien uga kena akibat faktor-faktor kayata negara sing tertekan, isolasi sosial, berpenghasilan rendah, penyakit liyane, efek samping obat, lan liya-liyane.

Ekspektasi kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Kanggo klompok pathologi, kanthi asor sistem saraf pusat, yaiku sing paling umum ing donya, penyakit Parkinson. Dikertifikasi yen tuwa iku salah sawijining faktor risiko ing wiwitan penyakit. Iki nyebabake keprigelan kanggo saben wong, utamane luwih saka 60, lan pitakon babagan pangarep-arep urip.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol