Grade 3 burns - gejala lan perawatan

Panganggité: Dokter darurat Deryushev A.N.

Burns derajat katelu dibagi dadi loro subgrup - tahap ketiga "Burns" lan tingkat katelu "B" terbakar. Lan tingkat ketiga "A" diobong uga diarani burns dénpis, lan gelar "B" kaping tiga wis diobong jero, bedane misale jek cukup cilik, mung sawetara milimeter, nanging, ing kasunyatan, banget ketaman - kabeh ana ing kuman lapisan kulit. Nalika lapisan wutah rusak, kobong dadi jero miturut definisi, lan iki tegese kaya tatu sing ora bisa ngobong dhewe ora bakal marasake awak - kene bakal mbutuhake pemugaran kulit kanthi cara bedhah, proses iki kompleks lan dawa. Ngobong 2 derajat uga bisa dibandhingake lan mangerteni beda fundamental.

Ngobong Burn Burn

Panganggité: dokter Ambrosova I.A.

Gumantung marang faktor sing kena pengaruh, burns dibagi dadi:

1. Kimia (diobong karo alkali utawa asam).

2. Thermal (uap panas, cairan panas, nyala api, lara kontak).

3. Sunburn.

2 derajat ngasorake banyu sing diobong

Dokter A. Deryushev

Burns dumadi amarga cahya karo temperatur dhuwur ing banyu sing nggodhok. Saka cahya iki, koagulasi protein kulit diamati, nalika sel kulit mati lan banjur ngalami nekrosis. Sing luwih dhuwur ing suhu lan luwih suwe, infèksi kulit luwih jero bakal kedadeyan.

Minyak buckthorn segara kanggo lara

pengarang: dokter Ambrosova I.A.

Donya kita dipenuhi pirang-pirang jinis tanduran, sing akeh digunakake kanggo ngrawat penyakit tartamtu. Perlu dicatet yen ing antarane tetanduran obat ana sing duwe efek komplik ing awak manungsa. Salah sawijining tanduran ajaib yaiku buckthorn segara.

Segara buckthorn iku semak belukar sing bisa dimasak, ngandhut woh woh hibrida. Asam kasebut diterangake kanthi kandungan vitamin C.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru