Pembuangan Gallbladder dening laparoskopi

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Cholecystectomy utawa penghapusan gallbladder iku minangka operasi sing kerep, dilakoni kanthi maneka warna alesan. Kaping pisanan, iku gallstones sing ngumpul ing cholecystitis kalkulus kronis.

Gallstones dumadi amarga nglanggar metabolisme kolesterol, pigmen empedu lan asam empedu. Padha bisa nyemprotake metu ing kandung empedu dhewe, lan njaluk macet ing ducts, lan uga nyebabake inflammation saka dinding gallbladder.

Laparoscopy fibroid uterine

penulis: dokter Kolos EV

Myoma uterus minangka neoplasma benang ing wangun nodular, sing dumadi saka jaringan otot utawa serous. Ana ing hubungan karo organ anatomi saka organ bisa nandhang gulu, isthmus utawa awak saka uterus, lan ana hubungane karo lapisan - submucous (ing lapisan mucous), nang lapisan otot, lan subserosely (ing ngisor membran serous saka organ).

Akibat laparoscopy ing wanita ngandhut lan ing myomectomy

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Kaya operasi liyane, laparoskopi nduweni konsekuensi lan komplikasi. Senadyan kasunyatan sing laparoskopi nuduhake operasi minimal invasif, ditondoi kanthi masalah sing padha kanggo operasi normal. Gumantung ing jinis laparoskopi, efek kasebut khas.

Spike sawise laparoskopi

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Penyakit pelindung iku sawijining kondisi ing ngendi jaringan jaringan ikat kasebut dibentuk ing antarane organ internal ing rongga weteng. Penyakit pelindung bisa berkembang kanggo macem-macem alasan, kalebu karo laparoskopi, utamané nalika ora mung ana diagnostik.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi