Aman saka gallbladder dening laparoscopy

pengarang: dokter Kuznetsov M.A.

Cholecystectomy utawa penghapusan gallbladder yaiku operasi sing kerep kanggo macem-macem alasan. Kaping pisanan, batu empedu sing nglumpukake sak kalkulator cholecystitis kronis yaiku nyalahke.

Gallstones dumadi amarga metabolisme kolesterol, pigmen empedu lan asam empedu. Bisa mblokir aliran metu ing gallbladder, lan njaluk macet ing ducts, uga nyebabake inflammation saka dinding gallbladder.

Laparoscopy fibroid uterine

pengarang: dokter Kolos E.V.

Fibroid uterus iku neoplasma benang ing wangun nodular, sing dumadi saka otot utawa serous tissue. Bisa ditemokake ing hubungan karo bagian awak anatomi ing cervix, isthmus utawa uterus, lan gegandhèngan karo lapisan - submucous (ing lapisan mucous), ing lapisan otot, lan subserous (ing ngisor membran serous saka organ).

Akibat laparoscopy ing wanita ngandhut lan nalika myomectomy

pengarang: dokter Kuznetsov M.A.

Kaya operasi liyane, laparoskopi nduweni konsekuensi lan komplikasi. Senadyan kasunyatan sing laparoscopy nuduhake operasi minimal invasif, ditondoi kanthi masalah sing padha kanggo operasi konvensional. Gumantung ing jinis laparoskopi, efek intervensi kasebut minangka ciri.

Adhesions sawise laparoscopy

pengarang: dokter Kuznetsov M.A.

Penyakit pelindung iku sawijining kondisi ing ngendi jaringan sambungan kasebut antara organ internal rongga weteng. Penyakit pelindung bisa dikembangake kanggo macem-macem alasan, kalebu nalika laparoskopi, utamané nalika ora mung ana diagnostik.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru