"Nordwest" ing Frankfurt, Jerman

Klinik "Nordwest" minangka sifat multi-profil lan dumadi saka jeneng cabang sing cocog karo kegiatan: Surgeri Umum lan Clinic Surgery Vascular, Klinik Onkologi lan Hematologi, lan Clinic Urology lan Ginekologi.

Ing Clinic multidisciplinary Frankfurt, Goethe University Academic Hospital ngoperasikake. "Nordwest", mbok menawa, minangka salah sawijining pusat kesehatan paling misuwur ing Jerman. Umumé, komplek iki kalebu sepuluh pusat klinik lan telung lembaga ilmiah ing babagan kesehatan masyarakat.

Pusat kesehatan ing Regensburg, Jerman

Klinik iki dumunung ing Universitas Regensburg lan kalebu luwih saka rong puluh departemen khusus, uga lima lembaga medis ilmiah. Struktur kaya iki wis mbusak komplèks medis iki kanggo sawetara pusat utama ing Eropah. Pancen, infrastruktur klinik ing Regensburg ngidini.

Medcomplex misuwur kanthi operasi ing bidang onkologi lan sirkulasi getih, sing bakal ora bisa diobati. Ketenaran ing Eropa lan nampa unit gigi.

Klinik Jerman "Bad Trissl" in Oberaudorf

Klinik onkologis Jerman Bad Trissl ing Oberaudorf dikenal ing saindenging jagad. Klinik Bavarian iki dumunung ing lumbung foothill satus kilometer saka München, ing ngendi hak kasebut pantes minangka judhul zona resor.

Ing pusat kesehatan iki ana pemeriksaan khusus "Onco check" utawa ing "cek onkologi" Rusia. Diagnosis iki bakal kalebu kamajuan anyar onkologi kanggo ngenali kanker lan kahanan precancerous kabeh organisme.

Pusat Kesehatan ing Düsseldorf

Jaringan institusi medis ing kutha Düsseldorf iku sebelas rumah sakit khusus lan disebut Deutsche Klinik Allianz concern. Luwih saka satus ewu pasien nampa perawatan rawat rawat lan pasien rawat ing saben taun.

Ing negara pusat kesehatan Dusseldorf, sawetara ewu dokter lan ing tengah dhewe duwe salah sijine pusat perinatal paling gedhé, ing ngendi saben taun rong èwu bocah katon ing donya. Lan angka kematian bayi bayi kurang saka rata-rata.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol