Proctitis ulcerative minangka putusan?

Panganggité: dhokter Lobanov IB

Proctitis minangka fenomena inflamasi ing rektum sing nduweni gejala karakteristik: asring palsu palsu kanggo ngobati (disebut tenesmus), dhasar cecak sing ora bisa didhelikake (nalika ora mungkin kanggo ngetokake sababe), perdarahan reguler saka bagian anal.

Penyebab Paraproktitis Akut

Panganggité: surgeon Yurevich VV

Paraproktitis akut arupa salah sawijining penyakit radang sing paling umum ing dubur, ing ngendi wae ing saindhenging donya.

Ointments karo proctitis

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Proctitis - minangka proses inflamasi sing utamané kena pengaruh mukosa dubur. Proctitis akut, subakut lan kronis. Kanthi penyakit kaya paraproktitis, wasir, kanker rektum, polip rektum, vaginitis, cystitis, prostatitis, proctitis bisa dadi penyakit sekunder.

Diet karo proctitis

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Diet, diet lan diet cukup penting ing proctitis. Ing babagan iki, diet karo proctitis rawuh saka sawetara rekomendasi umum lan dadi meh siji saka titik perawatan sing perlu, tanpa iku ora mungkin kanggo entuk asil positif.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol