Diet karo proctitis

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Diet, diet lan diet cukup penting ing proctitis. Ing babagan iki, diet karo proctitis rawuh saka sawetara rekomendasi umum lan dadi meh siji saka titik perawatan sing perlu, tanpa iku ora mungkin kanggo entuk asil positif.

Penyebab lan diagnosis Catarrhal proctitis

Panganggité: Dokter Tiutiunnik Daria.

Proctitis minangka penyakit sing ditondoi dening luka inflamasi mukosa rektum. Penyakit sing disebut proctitis bisa duwe wangun aliran akut utawa kronis. Wujud akut dumadi sacara praktis ing sawetara dinten, lan kadhangkala uga ing sawetara jam. Proctitis akut bisa dipérang dadi jinis kaya: catarrhal-hemorrhagic (dianggep minangka pendarahan titik ing membran lendhut); catarrhal-purulent (anané ing simpenan purut mucous).

Paraproktitis: Gejala lan Perawatan

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Paraproktitis minangka penyakit sing diiringi inflammation saka selulosa sing ngubengi rectum. Ing wektu sing padha, biasane ana foci infeksi ing dinding rektum, sing mbedakake paraproktitis saka kondisi inflamasi liyane serat iki, sing bisa berkembang ing penyakit organ liya (kayata prostat, balung pelvis, organ seksual wadon, dll.).

Radiasi proctitis radiasi

Dokter A.Deryushev

Radikal proctitis minangka salah sawijining komplikasi sing bisa kedadeyan ing proses terapi radiasi, minangka perawatan kanggo tumor panggul.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol