Penyebab Paraproktitis Akut

Panganggité: surgeon Yurevich VV

Paraproktitis akut arupa salah sawijining penyakit radang sing paling umum ing dubur, ing ngendi wae ing saindhenging donya.

Antibiotik kanggo proctitis

Panganggité: Rudenko M.G.

Wong sing mimpin gaya urip sing nyenengake, minangka aturan, sing ora aktif (programer, guru, buruh kantor, dll.), Proctitis bisa berkembang. Proctitis minangka lesi inflamasi ing mukosa rektum (kanggo wong sing ora ngerti, dubur yaiku bagian pungkasan saka usus gedhe, saka panganan olahan sing diekstrak). Wangun sing paling kerep yaiku lesi ulcerative saka dubur, gejala sing bakal dadi lendhut lendhut lan pendarahan sing nyeri saka rectum.

Ointments karo proctitis

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Proctitis - minangka proses inflamasi sing utamané kena pengaruh mukosa dubur. Proctitis akut, subakut lan kronis. Kanthi penyakit kaya paraproktitis, wasir, kanker rektum, polip rektum, vaginitis, cystitis, prostatitis, proctitis bisa dadi penyakit sekunder.

Proctitis kronis: gejala lan perawatan

Dokter A.Deryushev

Proctitis kronis minangka penyakit inflamasi ing ngendi membran mukosa saka rektum bakal ditrapake ing proses iki. Proctitis akut, subakut lan kronis.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol