Veins ing dada

penulis: doctor Light N.A.

Kadhangkala alesan kanggo njupuk dhokter yaiku ngarsane vena ing dada. Wong sing nganggep fénoména iki minangka cacat kosmetik, wong pancen prihatin karo kesehatan. Vega ing dada bisa katon ora mung ing wong diwasa nanging uga ing bocah, wiwit saka periode neonatal.

Apa bisa ngetokake dhadha karo bronchitis

pengarang: dokter Maslak A.A.

Warming up punika prosedur paling umum sing digunakake ing ngarep kanggo perawatan selesma lan bronchitis tartamtu. Susu diwutahake nganggo pijet panas, nemplekake kompres, sijine plester sawi ing punggung. Prosedur resik iki migunani ing akeh kasus, nanging kadhangkala sampeyan kudu ngendhaleni. Amarga bronchitis beda-beda.

Girth dodo lanang

panganggit: dokter Gulenko S.V.

Perkembangan fisik saka wong dumadi miturut hukum lan prinsip biologi tartamtu lan nuduhake ing saben periode umur tingkat owah-owahan kuantitatif lan kualitatif ing awak lan kemampuan fungsional. Proses pangembangan lan pangembangan dumadi sacara ora adil lan gumantung marang faktor eksternal lan internal sing ageng, dhasar sing dadi keturunan lan lingkungan sosial.

Kalor ing dada

pengarang: dokter Polevskaya KG

Ing dada ana akeh organ internal sing beda. Mulane, alasan sing nyebabake panas ing dada ora sethithik. Bisa dadi gangguan sistem pencernaan, lan penyakit jantung lan paru-paru, uga kelainan mental.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru