Veins ing dada

pengarang: dokter Gampang NA

Kadhangkala alasan kanggo njupuk dhokter yaiku ngarsane vena ing dada. Wong nganggep fénoména iki minangka cacat kosmetik, wong sing prihatin banget babagan kesehatané. Vena ing dada bisa katon ora mung ing wong diwasa, nanging uga ing bocah-bocah, diwiwiti kanthi periode bayi.

Apa bisa ngetokake dhadha karo bronchitis

pengarang: dokter Maslak AA

Pemanasan yaiku prosedur paling umum sing digunakake ing omah kanggo perawatan selesma lan bronchitis tartamtu. Dada kasebut triturated karo pijet panas, kompres diaplikasi, lan plester sawi diselehake. Prosedur ora aman iki akeh migunani, nanging kadhangkala kudu ditolak. Amarga bronchitis beda-beda.

Lingkungan dada ing wong

panganggit: dokter Gulenko S.V.

Perkembangan fisik saka wong dumadi miturut hukum lan prinsip biologi tartamtu lan nuduhake ing saben periode umur tingkat owah-owahan kuantitatif lan kualitatif ing awak lan kemampuan fungsional. Proses pangembangan lan pangembangan dumadi sacara ora adil lan gumantung marang faktor eksternal lan internal sing ageng, dhasar sing dadi keturunan lan lingkungan sosial.

Kalor ing dada

penulis: dhokter Polevskaya K.G.

Ing dhadhane ana akeh organ internal sing beda. Mulane, penyebab sing nimbulake panas ing dada ora sepele maneh. Bisa lan kelainan sistem pencernaan, lan penyakit jantung lan paru-paru, lan uga bisa dadi gangguan mental.



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi