Luwih kanggo ngobati penyakit purulent

Rana - karusakan mekanik kanggo jaringan kanthi nglanggar integritas. Punika mbuktekaken bilih kangge pangembangan infeksi ing tatu punika perlu gadhahi awak 105-106 mikroba saben 1 gram tissue. Iki minangka tingkat kritis sing disebut "kritis". Nanging tingkat "kritis" mungkin kurang. Saiki dianggep menawa luka sengaja disebabake dening bakteri, utawa kena infeksi.

Perawatan carbuncle ing ngarep

pengarang: dokter Krivega M.S.

Carbuncle minangka penyakit purulen sing disebabake staphylococcus utawa streptococcus, nalika sawetara follicles rambute lan kelenjar sebaceous sing kena pengaruh, kanthi peradangan purut sing nyebar jero, ngganggu kulit lan kulit subkutan, lan sok-sok panutup saka otot. Ana carbuncles luwih asring siji (jarang ana 2-3 ing awak). Iki prabédan ing dhisikan awal saka carbuncle saka godhog, sing disebabake dening mikroba padha, nanging ing awak ana pirang-pirang salinan.

Phlegmon abad - panyebab, gejala, diagnosa lan perawatan

penulis: dokter Kolos EV

Phlegmon abad iki minangka penyakit, etiologi bakterial, sing ditondoi dening inflammation purulent saka jaringan subkutan saka abad.

Purulent lymphadenitis: gejala lan perawatan

Panganggité: dhokter Kuznetsov MA

Suppuration saka kelenjar getah bening yaiku bagean saka proses purulent lokal. Lan mulane, perlu njupuk langkah kanggo ngilangake inflammation, inflammation purulent.

Nyiyapake laparoskopi

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Sadurunge miwiti laparoskopi, sampeyan butuh konsultasi dokter. Dokter nyuwun pasien babagan penyakit bebarengan kanggo ngenali contraindications.

Ateroma ing pipi: gejala lan perawatan

pengarang: dokter, Ph.D. Kondrashina E.A.

Kanggo umume wong (utamane wanita), biasane sing ateroma ing pipi iku panemon sing ora becik, ngrusak penampilan.

Suppurated atheroma

pengarang: dokter Ivanova Yu.A.

Ateroma minangka tumor sing ora enthuk ing klasifikasi klinis lan morfologi lan nuduhake kista epitel. Biasane atheroma dikembangake ing wilayah awak ing wulu, saengga luwih umum ing sirah lan pasuryan, sing utamané sugih ing kelenjar sebaceous. Penyebab tumor iki (cysts) minangka penyumbatan saka saluran iki kelenjar sebaceous.

Atheroma saka auricle

pengarang: dokter Kamaletdinova AA

Auricle nduweni fungsi sing penting banget, amarga bentuke, mbantu nyekel suara lan nuntun dheweke menyang kanal kuping. Auricle yaiku bagéan njaba kuping lan nduweni struktur kartilago. Lan mung tenggorokan kuping kasusun saka jaringan lemak lan ora ngandut rawan. Kabeh auricle ditutupi kulit lan ngandhut akeh kelenjar sebaceous.

Atheroma saka kulit

pengarang: dokter Sholenkina О.N.

Penyakit kulit kadhangkala katon dadi ora nyenengake yen kadang wong sing ora ana hubungane karo obat arep ngobati wong sing lara. Lan asring kasebut mengkono. Dokter sing paling apik yaiku tetangga kita, kanca lan sederek. Lan banjur ora ana kasunyatan sing diwiwiti, lan wong nganggep burger, plantain, madu, lemak ing sembarang formasi tumor, ing umum, kabeh padha nglakoni apa wae sing mbantu, lan kadang-kadang malah bisa nindakake akeh gawe piala.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol