Inflamasi kelenjar getah bening axillary

pengarang: dokter Shevchenko NG

Nalika mriksa saben pasien, dhokter kudu menehi perhatian marang kondisi kelenjar getah bening. Nanging, ora saben pasien mikir babagan iki. Ing kasunyatan, ujian prasaja kaya iki bisa menehi akeh tips babagan kesehatan lan reaktivitas saka sistem kekebalan awak.

Axillary lymphadenitis, panyebab lan perawatan

Panganggité: Surgeon Denisov M.М.

Sadurunge ngomong babagan limfadenitis aksila, perlu ngerti apa limfadenitis minangka sakabehe.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol