Inflamasi kelenjar getah bening axillary

pengarang: dokter Shevchenko N.G.

Nalika mriksa saben pasien, dhokter kudu menehi perhatian marang kondisi kelenjar getah bening. Nanging, ora saben pasien mikir babagan iki. Ing kasunyatan, ujian prasaja kaya kasebut bisa menehi pitunjuk babagan kesehatan lan reaktivitas sistem kekebalan awak.

Axillary lymphadenitis, panyebab lan perawatan

Panganggité: Surgeon Denisov MM

Sadurunge ngomong babagan limfadenitis aksila, perlu ngerti apa limfadenitis ing umum.

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru