Prognosis Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Makarenkova T.Yu.

Penyakit Parkinson minangka penyakit sing terus berkembang ing sistem saraf tengah sifat neurodegenerative sing nduweni dalan sing kronis. Ing penyakit iki, sel otak ora ngasilake, utawa ngasilake kanthi jumlah cilik, dopamin - neurotransmitter, sing nyedhiyakake aktivitas urip normal neuron ing otak manungsa. Tanpa anané dopamin, neuron ing otak ngganggu fungsi vital lan salajengipun mati, sing ndadékaké manifestasi gejala klinis karakteristik.

Endi Penyakit Parkinson Dianggep?

pengarang: dokter Mirnaya E.V.

Penyakit Parkinson minangka penyakit serius sing digandhengake karo owah-owahan degeneratif ing sistem saraf pusat, manifestasi utama sing ora bisa nindakake gerakan sing sewenang-wenang.

Penyakit iki bisa dadi kongenital lan diduweni. Penyakit Parkinson sing disedhiyakake katon ing sangisoré pengaruh sawetara faktor eksternal, kayata nalika kena bahan kimia tartamtu, nalika njupuk obat, sawise ciloko kepala sing abot.

Obat-obatan kanggo Penyakit Parkinson

penulis: dokter Tyutyunnik DM

Penyakit Parkinson biasane disebut penyakit kronis, sing khas kanggo wong sing umur tuwa. Penyakit iki ana gegandhèngan karo karusakan lan pati neuron saka otak tengah lan bagéan saka sistem saraf pusat.

Nutrisi kanggo Penyakit Parkinson

pengarang: dokter Novikova S.P.

Masalah nutrisi kanggo penyakit Parkinson kanggo pasien lan keluarganya sangat relevan (penting). Masalah nutrisi kuwi minangka manifestasi saka penyakit kasebut minangka obah ora bisa ditindakake lan angel nyenengake lan ngulu panganan, uga kena levodopa, ngurangi rasa napsu lan mual.

Penderitaan pasien uga kena akibat faktor-faktor kayata negara sing tertekan, isolasi sosial, berpenghasilan rendah, penyakit liyane, efek samping obat, lan liya-liyane.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Blok lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

pengarang: dokter Li V.V.

Bundelan saka Nya bisa diterangake minangka koleksi sel-sel jantung, sing dibagi dadi rong bagéan: sisih tengen lan kiwa. Punika dumunung ing pundhi simpul atrioventricular. Kaki kiwa duwe cabang, sing disambungake karo anastomosis. Sikil, sing nyedhaki myokardium ventrikel, dibagi dadi bundel sel-sel jantung sing misuwur, uga disebut serat Purkinje.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol