Pirogov Nikolay Ivanovich

Pirogov, Nikolai Ivanovich (1810-1881) - bedah Russian, pangadeg Atlas topographical anatomi (anatomi Teknologi noto), pangadeg surgery Rusian lan joining (èlmu joining).

Nikolai lair ing Moskow. Ing umur 14 taun, panjenenganipun mlebet Moscow University Fakultas Kedokteran. Ing 26 taun, aku ana ing pangkat Doctor obat. Sawise sawetara wektu ing St. Petersburg diatur Clinic rumah sakit, ing pundi piyambakipun ngrembakakaken pangobatan bedhah dhewe sing kurang kamungkinan kanggo mimpin kanggo pang amputation saka teknik bedhah kanggo iku.

Buyalsky Ilya Vasilyevich

Buyalsky Ilya Vasilyevich (1789-1866) miwiti kariré dadi mahasiswa ing Academy Medical-Surgical ing St. Petersburg. Pisanan kang njupuk minangka asisten dissector, lan sawise kang lulus - diangkat dissector. Dissector iku wong sing wis melu prosedur medis karo wong non-urip.

Bobrov Aleksandr Alekseevich

Bobrov Aleksandr Alekseevich (1850-1904) iku lulusan saka fakultas medical saka Universitas Moscow, kono nonjol minangka mahasiswa bisa ing "geger otak otak lan kejut traumatik." Ing laku iki dianakaké ing Clinic bedah kang Nowacki.

Sklifosovskiy Nikolay Vasilevich

Sklifosovskiy Nikolay Vasilevich (1836-1904) - pangadeg surgery weteng militèr, direktur Institut Imperial ing St. Petersburg.



Thiy Arab Hungarian Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuanian Yunani Inggris Italia Georgian Turki
Armenian Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irish Jerman Finnish Hindi Slovak Turki Walanda Chinese Prancis Japan Yavansky Korean Panjabi